Posao obavljen za čistu peticu!

0
595

FOTO VIJEST

 U nešto daljoj sportskoj povijesti krajem prošloga stoljeća bilo je slučajeva da su vandali znali, najčešće noću, zapaliti košarkaške mrežice, ili nogometne mreže izrezati škarama što složit ćete se danas ipak više nije slučaj.

Ako ste pomislili da naše fotografije prikazuju scene iz nekakvoga filma ili detalje s zaštitne kamere koja otkriva počinitelje nestašluka da ne kažemo otuđivanja, u krivu ste.

Jučer dok su nogometaši Đakovo Croatije odrađivali redoviti trening klupski domari Boro Nikić i Mijo Dedić imali su specijalni zadatak. Naime, na Stadionu Croatia 1971 završeno je još jedno  infrastrukturno ulaganje, postavljeni su novi aluminijski golovi koji su postali standard kojega propisuje Hrvatski nogometni savez. Na taj način povećana je sigurnost i zaštita igrača na nogometnim utakmicama o čemu se propozicijama natjecanja jako vodi računa.

A ova dvojica vrijednih entuzijasta imali su zadatak skinuti zaštitnu foliju i tako staviti golove u funkciju. Nakon toga, prvi su nove golove isprobali igrači HNK Đakovo Croatije. Na kraju su svi jednoglasno zaključili: Domari su posao obavili za čistu peticu.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here