Dračičani ponovo istaknuli kandidaturu za sam vrh!

0
947

ŠIMO ŽIVKOVIĆ OBAVIO PROZIVKU NA SJEVERU

Samo dvadesetak dana imali su nogometaši Dračica za odmor, a danas (ponedjeljak 19. srpnja) trener Šimo Živković zakazao je prozivku i prvi trening. Kao i u većini klubova mnogi igrači još su na godišnjim odmorima tako da se na prvom treningu pojavilo jedanaest igrača.

Ali, uprava kluba ubrazano radi na popunjavanju rostera koji će krenuti u novo prvenstvo jasno s istim ciljem: osvajanjem prvoga mjesta i ulaskom u prvu županijsku nogometnu ligu. Dračičani su ostali bez dvojice igrača: golman Robert Zlatunić otišao je u Omladinac iz Đakovačkih Selaca, a Valentin Žulj vratio se u Mladost iz Đakovačke Satnice. Stipo Markić, dvadestogodišnji je napadač koji dolazi iz budrovačke Slavonije. Drugo novo ime u svlačionici Dračica je Mislav Jurinić koji stiže iz piškorevačkoga Ratara. Iskusni igrač s prvoligaškim stažpm je Josip Duvnjak, stoper koji će donijeti mirnoću u obranu. S obzirom da su Dračičani ostali na samo jednom golmanu (Danko Cikač) u tijeku su razgovori s đakovačkim trećeligašem da se mladi golman Štangl preseli u dračičke redove. Prema svemu sudeći, i ovaj transfer bit će uspješno realiziran. Redove Dračica trebao bi pojačati i iskusni napadač Marijan Žeravica koji je godinama branio boje Rekorda iz Kondrića.

A nogometaši Dračica nemaju puno vremena za pripreme jer ih već u subotu i nedjelju (24. i 25. srpnja) očekuje Memorijalni turnir „Sučić – Slatki“ igra se po prvi puta u počast na preminule članove kluba Josipa Sučića – Čazu i Mirka Slatkoga. Uz Dračičane na turniru nastupit će: Torpedo, Slavonija Budrovci i Mladost iz Đakovačke Satnice. Nakon toga, Dračičani će odigrati još šest pripremnih utakmica sudjelujući na turnirima u Budrovcima, Kuševcu i Ivanovcima.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here