Tihomir Češnik novi trener Ratara!

0
2028

RATAR IZ PIŠKOREVACA DOBIO NOVOGA TRENERA

Nakon pomalo neočekivanoga poteza, podnošenja ostavke, dosadašnjega trenera Hrvoja Piplice koji je s Piškorevčanima osvojio jedanaesto mjesto u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi, Ratar je ostao bez trenera. No, i to kadrovsko pitanje ovih je dana riješeno, rekao nam je predsjednik kluba Josip Vrtarić.

 

Piškorevčani su dogovorili suradnju s Tihomirom Češnikom, iskusnim trenerom koji je vodio nekadašnjeg trećeligaša Đakovo i Croatiju, a posljednji seniorski angažman bio mu je u našičkom NAŠK-u. Posljednjih osam godina Češnik je radio u omladinskom pogonu HNK Đakovo Croatia. Posljednji posao đakovačkoga trenera bilo je voditeljstvo omladinske škole kao i mjesto trenera juniora. Upravo je na ovom posljednjem mjestu Češnik ostvario odlične rezultate jer je s juniorima igrao potpuno ravnopravno s osječkim prvoligašem (pobijedio ih u Đakovu 1:0), vinkovačkom Cibalijom (pobijedio ih u Đakovu 2:0) kao i s Nogometnom akademijom Krpan&Babić. Sve do same završnice juniorskoga prvenstva u Kvalitetnoj ligi mladeži Đakovčani su bili u krugu osvajača prvoga mjesta, ali, na kraju, Đakovčani su osvojili peto mjesto s 37 bodova. Iz ove generacije đakovačkih juniora u seniorima važnu ulogu igra Ljulj, a na vrata prve momčadi kucaju i golman Sitar, Čuić, Lovaković, Češnik, Ante Batinić…

                         Tihomir Češnik vodio je juniore HNK Đakovo Croatia

U kratkoj izjavi Tihomir Češnik rekao je: „Posljednjih osam godina radio sam u omladinskom pogonu Đakovo Croatije i jednostavno došlo je do određenoga zasićenja. Nazvao me predsjednik Ratara gospodin Josip Vrtarić i brzo smo se dogovorili. Prihvatio sam ponudu Ratara u uvjerenju da ćemo odlično surađivati i učiniti piškorevačku momčad stabilnim županijskim prvoligašem. Uostalom, oni su to potvrdili i u netom završenom prvenstvu. Pripreme ćemo započeti u nedjelju (18. srpnja) u 18:00 sati, zaključio je novi trener Ratara.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here