Dora Belvanović pobjednica u Slavonskom Brodu, Ivan Bobetić drugi!

0
1197

ĐAKOVAČKI TENISKI VIKEND

Đakovački tenisači nastavljaju svojim igrama na turnirima diljem Hrvatske.

Ivano Luka Tavić protekloga je vikenda nastupao na turniru u Splitu za igrače do 14 godina. U kvalifikacijskoj skupini H đakovački je tenisač osvojio drugo mjesto čime se plasirao u glavni turnir. Ostvario je dvije pobjede Viacheslav  Abramov 4:2; 4:3 i Pjero Jelić 4:0; 4:0) i jedan poraz (Noa Lepen 2:4; 3:4). U glavnom turniru Ivano Luka Tavić poražen je u četvrtfinalu od drugoga nositelja Mateja Sikirice rezultatom 4:0; 4:0.

Đakovački tenisač nastupio je zajedno s Viaceslavom Abramovim u igri parova. Nakon pobjede nad parom Anton Kraljević/Mihael Kranjac (4:1; 4:3), u polufinalu su poraženi od drugih nositelja Marka Ercega i Josipa Vukića (4:0; 4:0).

Na turniru u Slavonskom Brodu nastupilo je četvero Đakovčana. Ivan Bobetić osvojio je drugo mjesto. U kvalifikacijskoj skupini „A“ Bobetić je ostvario tri uvjerljive pobjede (Matija Bilić (4:2; 4:0, Dino Binec Dedić 4:0; 4:0 i Karlo Brnić 4:0; 4:0) i tako se plasirao u završni turnir. U polufinalu je mladi đakovački tenisač bio bolji od Nikole Jelenića rezultatom 4:0 i 4:0 da ni u finalu izgubio od drugoga nositelja Dominika Škrinjarića (1:4; 4:3; 2:7).

Dora Belvanović osvojila je prvo mjesto i pobjednički pehar. U kvalifikacijskoj skupini „A“ ostvarila je dvije pobjede (Iva Prgić 4:1; 4:0 i Nera Skender 4:0; 4:0) da bi u glavnom turniru došla do kraja. U polufinalu je mlada Đakovčanka bila bolja od klupske igračice Ive Zetović (4:0, 4:0 – predaja), a u finalu je poražena i Ema Halajko sa 4:1 i 4:0.

Iva Zetović osvojila je treće mjesto. U kvalifikacijskoj skupini Iva je osvojila jednu pobjedu (Buga Grgić 4:1; 1:4; 7:4) i jedan poraz (Laura Hrle 1:4; 0:4). Iva Zetović je u glavnom turniru bez borbe dobila meč protiv klupske kolegice Lene Drmić da bi zatim izgubila od kasnije pobjednice turnira Dore Belvanović.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here