Đakovčani kvalifikacije otvaraju protiv domaćina Crikvenice!

0
1164

KVALIFIKACIJE ZA POPUNU PRVE KOŠARKAŠKE LIGE U CRIKVENICI

Đakovački košarkaški s dvije su pobjede (Košarkaška akademija Osijek i Belišće) osvojili naslov prvaka Druge košarkaške lige Istok čime su stekli pravo nastupa u kvalifikacijama za popunu Prve košarkaške lige. No, nakon nedjeljne pobjede u Belišću za Đakovčane nema vremena za slavlje jer već u srijedu 30. lipnja počinje kvalifikacije u kojima nastupa pet momčadi, prvaka regionalnih drugih liga (Crikvenica, Amfora Makarska, Medveščak, Vindija i Đakovo).

Đakovčani će imati dan više odmora jer za njih turnir kreće tek u četvrtak kada u prvom kolu igraju protiv domaćina Crikvenice.

„U posljednje četiri godine ovo su nam druge kvalifikacije i sigurno da imamo određeno iskustvo igranja ovakvih turnira. Međutim, zbog korona virusa i duge stanke teško je reći nešto više o kvaliteti protivnika. Mi u Crikvenicu idemo igrati pa što bude. Vjerujem u dobar rezultat jer prva dvije momčadi stječu pravo nastupa u prvoj ligi. Kao i ostali klubovi mučili smo se s treninzima tako da smo svi u istoj situaciji. Možda je malo nezgodno što prvu utakmicu igramo protiv domaćina, ali vjerujem da ćemo u ovih nekoliko dana dobiti nekakve informacije o protivnicima kako bismo se što bolje mogli pripremiti, zaključio je đakovački trener.

Evo rasporeda i satnice cijelih kvalifikacija:

SRIJEDA, 30. LIPNJA

16:00 CRIKVENICA – AMFORA

18:30 MEDVEŠČAK – VINDIJA

SLOBODAN: ĐAKOVO

ČETVRTAK, 1. SRPNJA

16:00 AMFORA – MEDVEŠČAK

18:30 ĐAKOVO – CRIKVENICA

SLOBODAN: VINDIJA

PETAK, 2. SRPNJA

17:30 MEDVEŠČAK – ĐAKOVO

20:00 VINDIJA – AMFORA

SLOBODAN: CRIKVENICA

SUBOTA, 3. SRPNJA

16:00 ĐAKOVO – VINDIJA

18:30 CRIKVENICA – MEDVEŠČAK

SLOBODAN: AMFORA

NEDJELJA, 4. SRPNJA

11:00 VINDIJA – CRIKVENICA

13:00 AMFORA – ĐAKOVO

SLOBODAN: MEDVEŠČAK

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here