Sjećanje na NK “Croatia”

0
1487

MALONOGOMETNI TURNIR NK CROATIA 1971.“

Dvojica mladića Zvonimir Novoselić i Ivan Brdarić organizatori su malonogometnoga turnira koji obilježava vrijednu obljetnicu – 50 godina Nogometnog kluba „Croatia“. Klub koji je osnovan davne 1971. godine kada je sve bilo u znaku Hrvatskoga proljeća i težnji hrvatskoga naroda da steknu svoju slobodu i neovisnost i kada je klub imena Croatia jasno pokazao svoje nacionalno opredjeljenje.

Tim povodom i sa željom da se svi bivši članovi prisjete tih vremena i trenutaka kada je Nogometni klub „Croatia“ bio na vrhuncu svoje moći, organizatori pozivaju sve zainteresirane malonogometaše da se prijave na turnir koji će biti održan 26. lipnja na Stadionu „Croatia 1971.“

U nastavku teksta, evo podataka u turniru:

Kotizacija po ekipi iznosit će 250,00 HRK!

Sav iznos od kotizacija ići će u nagradni fond koji će se dodijeliti osvajačima prva 3 mjesta. Isto tako, osigurani su kipići za najboljeg strijelca, igrača i vratara, kao i okrijepa za igrače po simboličnim cijenama te majice priložene u objavi po simboličnim cijenama.

Osigurano je također korištenje svlačionica(starih, koje smo nekada koristili). Tijekom cijelog dana za gledatelje je otvoren kafić kod Želje, a zbog sunca i vremenskih prilika, omogućen nam je ulaz na tribinu. Igra se na glavnom terenu igrališta Croatia 1971! Prijave kod Zvonimira Novoselića ili Ivana Brdarića. Vidimo se u subotu!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here