I Marin Božičević u lovu na kadetsko europsko zlato!

0
296

REPREZENTATIVNI POZIV ĐAKOVAČKOM RUKOMETAŠU

Muška kadetska rukometna reprezentacija sustavno se priprema za predstojeće Europsko prvenstvo, a početkom srpnja odradit će i završne pripreme. Grad Delnice bit će domaćin od 4. do 7. srpnja završnim pripremama kadetske reprezentacije koju očekuje smotra najboljih europskih momčadi, a domaćin je Hrvatska. U Varaždinu i Koprivnici nastupit će od 12. do 22. kolovoza 16 momčadi podijeljenih u četiri skupine. U skupni A su: Island, Srbija, Slovenija i Italija, u skupini B: Švedska, Španjolska, Mađarska i Izrael, u skupini C: Danska, Njemačka, Norveška i Rusija, a u skupini D: Hrvatska, Francuska, Portugal i Austrija.

Na okupljanju u Delnicama izbornik Krešo Ivanković pozvao je 20 igrača, a među njima i Marina Božičevića, krilnoga igrača Rukometnoga kluba Đakovo. Uz Dominika Kuzmanovića (NEXE) on je jedini kadetski reprezentativac iz slavonsko-baranjskih klubova.

Ovo je još jedno priznanje đakovačkom rukometu pa bi uz plasman u Prvu hrvatsku rukomtnu ligu Sjever ovo bio “šlag na tortu” đakovačkoga rukometa.

U povratak na stare dane đakovačke rukometne slave.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here