Širokopoljci tako blizu, a tako daleko!

0
1427

KVALIFIKACIJE ZA POPUNU PRVE ŽUPANIJSKE NOGOMETNE LIGE

HAJDUK (ŠP) – MOTIČINA 2:0 (1:0)

Široko Polje – Igralište Široko Polje. Sudac: Antonio Škrobić (Osijek). Pomoćnici: Luka Kurtović (Osijek) i Filip Đerđ (Darda). Strijelci: Gurdon (10.), 2:0 Stjepan Đambić (67.).

HAJDUK (ŠP): Ivić, Blažević (84. Ognjenović), Blažeković, Ljubić, Petrušić (41. Stjepan Đambić), Šarić, Drmić, Gurdon, Bošković, Mišetić, Labak.

MOTIČINA: Boljkovac, Stuparić, Kovačević, Brus, Batrac, Mateo Slivečko, Knežević, Šulava, Torčić (73. Peršić), Mikola (67. Dominik Stuparić), Kubaša (90. Bodo).

Bio je to pravi nogometni praznik u Širokom Polju. Atmosfera kakva se poželjeti može, domaćini uvjereni da mogu stići do fantastičnih 3:0 koji ih vodi u Prvu županijsku ligu, rani pogodak Gurdona to je još dodatno podgrijao, ali, nažalost, Širokopoljci će se moći tješiti onom poznatom uzrečicom: „Tako blizu, a tako daleko“. Na njihovu žalost, nedostajao im je jedan pogodak da slavlje bude potpuno. Ovako će dogodine u Prvoj županijskoj ligi nastupiti momčad Motičine koja je u prvom susretu slavila sa 4:1.

Nakon početnoga ispitivanja, sve je krenulo odlično jer su domaćini u desetoj minuti došli u vodstvo 1:0 što je zabilježila i kamera Ante Beljana:

Nakon toga, gosti su krenuli otvorenije želeći postići pogodak koji bi značio i definitivan prolazak dalje. Međutim, u nekoliko navrata domaći golman Mario Ivić odlično je reagirao i spasio svoju mrežu. Na odmor su obje momčadi otišle s minimalnim domaćim vodstvom 1:0.

U nastavku utakmice, domaći su igrači pametno postavili igru čekajući priliku kada će postići drugi pogodak. I u 67. minuti domaći jocker Stjepan Đambić ušao je u igru u 41. minuti da bi u bio strijelac za 2:0. Tada su Širokopoljci bili „pred vratima raja“ ostalo je još gotovo pola sata igre za postizanje toga dugočekivanoga trećega pogotka.

Napadali su „plavi“, imali još tri izgledne prilike, ali rezultat se do kraja utakmice nije mijenjao.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here