Dvostruki strijelci: Mario Vuksanović, Đuretković i Paradžik za oproštajnu pobjedu!

0
895

DRUGA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

  1. KOLO

POLET – VINOGRADAR 6:2 (4:1)

Semeljci – Igralište Semeljci. Sudac: Marko Tomić (Gorjani). Pomoćnici: Ivan Lulić (Đakovo) i Zoran Vlaisavljević (Đakovo). Strijelci: 1:0 Mario Vuksanović (9.), 2:0 Mario Vuksanović (21.), 3:0 Đuretković (31.), 4:0 Đuretković (33.), 4:1 Josip Fehir (39. – 11 m), 4:2 Kolarik (55.), 5:2 Petar Paradžik (72.), 6:2 Petar Paradžik (78.).

POLET: Miro Vuksanović, Rebić (79. Rašić), Gradištanac, Đuretković, Mario Vuksanović, Petar Paradžik, Ćosić (46. Penava), Pilić, Radonić, Tanasić (68. Gavran), Doko (20. Knežević).

VINOGRADAR: Slavić, Hamzić (46. Grgović), Grgačević, Toman, Brajković, Kolarik, Kerovec, Lucijak, Šakota (65. Grgović), Getoš (46. Pražak), Fehir.

U fer i korektnoj utakmici u kojoj sudac Marko Tomić nije morao posezati za kartonima Semeljčani i Mandićevčani odigrali su relaksirajuću utakmicu u kojoj je palo čak osam pogodaka. Nogometaši Poleta pobjedom su se oprostili od svojih navijača, ali i od ovogodišnjega prvenstva s obzirom da su u posljednjem kolu slobodni.

Četvrto mjesto je osvojeno, jesu li Semeljčani zadovoljni ili ne, zasigurno oni znaju jer su bili branitelji naslova prvaka. No, što je tu je. Za njih je natjecanje gotovo, a „vinogradare“ još očekuje subotnji ogled protiv Slavonca iz Preslatinaca.

Već u prvih pola sata Semeljčani su riješili utakmicu postigavši tri pogotka. U devetoj minuti prvi se u listu strijelaca upisao Mario Vuksanović da bi u 21. postigao i svoj drugi pogodak. Bolju igru domaći su nogometaši okrunili i trećim pogotkom. Strijelac u 31. minuti bio Đuretković, Samo dvije minute kasnije Đuretković postiže svoj drugi pogodak za visokih 4:0. Kada se činilo da će tim rezultatom momčadi na odmor Josip Fehir iz kaznenoga udarca smanjuje rezultat na 1:4. Bio je to rezultat prvoga poluvremena.

U nastavku utakmicu je učinio zanimljivijom Kolarik koji u 55. minuti smanjuje rezultat na 2:4. I to je bilo sve što se tiče gostiju. U završnici utakmice Petar Paradžik pridružuje se svojim kolegama Vuksanoviću i Đurektoviću i s dva pogotka zaključuje utakmicu. U 72. postiže prvi pogodak za 5:2 da bi se šest minuta kasnije i drugi puta  upisao u listu strijelaca za konačnih 6:2.

                       Oproštaj od prvenstva s četvrtim mjestom – NK Polet

Zaslužena pobjeda Poleta koji prvenstvo završava na četvrtom mjestu sa 60 bodova.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here