Antunović – jocker s klupe – odlučio pobjednika!

0
1982

DRUGA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

  1. KOLO

SLAVONIJA (B) – ŠOKADIJA  2:1 (1:0)

Budrovci – Igralište Budrovci. Sudac: Marko Tomić (Gorjani). Pomoćnici: Josip Kedveš )Đakovo) i Mato Jagodin (Đakovo). Strijelci: 1:0 Karlo Sito (8.), 1:1 Đurasović (84. – 11 m), 2:1 Antunović (87.).

SLAVONIJA (B): Matej Jurić, Drenjančević, Klepo, Tilli, Novaković (76. Antunović), Ivan Kladarić (53. Tomislav Sito), Valentin Sito, Zetović, Kolić, Karlo Sito (86. Adam Sito), Antonio Jurić (53. Markić).

ŠOKADIJA: Šen, Bilić, Matej Andrijević (63. Mandarić), Pačarić (73. Kunce), Jakobović, Nikola Andrijević (56. Bilobrk), Josip Damjanović, Antonio Đurasović, Milinović, Matić, Mašić (56. Mišić).

Oduvijek su utakmice Slavonije i Šokadije privlačile pozornost jer se radilo o kvalitetnim momčadima koje igraju prepoznatljiv nogomet. Tako je bilo i ove nedjelje u kojoj su domaćini imali imperativ pobjede ukoliko su željeli zadržati teoretske šanse za osvajanje prvoga mjesta.

I sve je odlično krenulo za Budrovčane: već u osmoj minuti golom Karla Sita domaćini dolaze u vodstvo i činilo se da bi moglo biti puno golova. Međutim, sve do 84. minute rezultat se nije mijenjao i kada se činilo da će domaćini ostvariti minimalnu pobjedu, sudac Tomić dosudio je kazneni udarac za Strizvivojnce. Siguran realizator najstrože kazne bio je Antonio Đurasović. Budrovčani su pogodili s izmjenama tako da je u 76. minuti u igru ušao Tomislav Antunović koji će se samo osam minuta kasnije pokazati junakom utakmice. Naime, u 87. minuti zabija pobjednički gol za Slavoniju.

S ova tri boda Budrovčani i dalje imaju šansu biti prvaci. No, puno je vjerojatnija mogućnost da u nedjelju na Sjeveru protiv Dračica odlučuju tko će biti drugi, a tko treći na kraju prvenstva.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here