Leni Drmić i Ivanu Bobetiću pobjednički pehari!

0
1811

OTVORENO PRVENSTVO GRADA ĐAKOVA DO 8 U 10 GODINA

 

I ovoga vikenda đakovački teniski tereni bili su dupkom puni. Teniski klub Đakovo bio je organizator Otvorenoga prvenstva za tenisačice i tenisače do 8 i 10 godina.

U konkurenciji do 8 godina nastupilo je 36 igračica i igrača iz Osijeka, Vinkovaca, Požege, Vukovara i Đakova. Za TK „Đakovo“ nastupili su: Nina Penc, Barbara Štrk, Marta Ramčić, Tin Duvnjak, Josip Milošević, Lovro Vuk, Matej Tomičić, Nino Hardi i Luka Hardi.

U konkurenciji do 10 godina sudjelovalo je 20 igračica i 23 igrača iz Osijeka, Vinkovaca, Našica, Slavonskoga Broda, Borova, Zagreba i Đakova.

U konkurenciji dječaka najviše uspjeha imao je Ivan Bobetić koji je u zlatnoj skupini osvojio prvo mjesto.

U brončanoj skupini nastupila su dvojica đakovačkih igrača: Mihovil Jurjević i Niko Hardi. Obojica su podijelila peto i šesto mjesto.

U zelenoj skupini Lovro Tokić osvojio je četvrto mjesto.

Kod djevojčica najviše uspjeha osvajanjem prvoga mjesta imala je Lena Drmić. U srebrnoj skupini Lucija Ostrogonac osvojila je peto mjesto, a u brončanoj skupini Zara Svalina na kraju je završila na drugom mjestu.

Najviše đakovačkih igračica nastupilo je u zelenoj skupini. Marta Ramčić osvojila je prvo mjesto, Ena Barišić bila je druga, Tena Kardinal i Ema Racić podijelile su treće i četvrto mjesto, a Nika Milošević osvojila je peto mjesto.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here