Više od stotinu natjecatelja u Đakovu!

0
1454

PRVENSTVO HRVATSKE ZA TENISAČICE I TENISAČE DO 12 GODINA

Teniskom klubu „Đakovo“ pripala je velika odgovornost, ali i čast, u ovim teškim COVID vremenima, organizirati Prvenstvo Hrvatske za tenisačice i tenisače do 12 godina. Natjecanje u kojemu i Đakovčani imaju svoje predstavnike počinje u subotu 8. svibnja, a završava 13 svibnja finalnim mečevima po kategorijama. Nakon dvodnevnih kvalifikacijskim mečeva, svečano otvaranje bit će u ponedjeljak 10. svibnja  u 19:00 sati. Prema predviđanjima organizatora đakovački turnir okupit će preko stotinu natjecatelja koji će se ovih pet dana boriti za titulu najboljih mladih hrvatskih tenisačica i tenisača.

Đakovački tenis bit će zastupljen s osam natjecatelja: šest djevojčica (Dora Belvanović, Iva Zetović, Lena Drmić, Petra Nerovčić, Ana Išasegi i Ana Duvnjak) te dvojicom dječaka (Ivan Bobetić i Fran Vučić).

Na listi Hrvatskoga teniskoga saveza Dora Belvanović trenutno je dvanaesta igračica, Iva Zetović nalazi se na 28. mjestu i od njih se dvije očekuje i najbolji rezultat na đakovačkom turniru.

 

          Glavne đakovačke uzdanice: Dora Belvanović i Ivan Bobetić

U konkurenciji dječaka Ivan Bobetić nalazi se na 33. mjestu. Činjenica da je đakovački tenisač rođen 2011. godine, dakle dvije godine mlađi od većine konkurenata dovoljno govori o njegovom kvaliteti, ali poznajući ga kao borbenoga igrača očekuje se i njegov dobar plasman.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here