Satničani po treće uzastopno finale, Dračice i Slavonija (P) za uspješnu sezonu!

0
1802

SRIJEDA JE DAN POLUFINALA KUPA NOGOMETNOGA SREDIŠTA ĐAKOVO

POLUFINALE KUPA NS ĐAKOVO

SRIJEDA, 17:30 sati

OMLADINAC (J) – MLADOST (ĐS)

DRAČICE – SLAVONIJA (P)

U srijedu u 17:30 sati na dva će se stadiona igrati polufinalne utakmice Kupa Nogometnoga središta Đakovo. U Josipovcu će se sastati županijski prvoligaš Omladinac i međužupanijski ligaš Mladost iz Đakovačke Satnice. Podsjetimo, u prošlogodišnjem finalu sastale su se ove dvije momčadi. Satničani su bili bolji s minimalnih 1:0, a strijelac je bio Ivan Barišić iz kaznenoga udarca. Očito da će to biti neizvjestan susret u kojemu obje momčadi imaju svoje adute: domaćini svoj teren na Drljaku, dobro raspoloženje i raspoložene strijelce Zlatka Kvasnovskoga i Alena Stuhlija. Osim toga, trener Domagoj Vragolović ima uigranu momčad koja će svakako pronaći načina kako doći do pobjede.

                  Vratiti Satničanima za prošlogodišnji poraz – NK Omladinac (J)

Nogometaši iz Satnice u odličnoj su formi, pobjeđuju svoju suparnike i primaknuli su se samom vrhu, odnosno pogled na drugo mjesto nije tako dalek. Osim toga, Satničani su pred sebe stavili još jedan cilj: nitko dosada u Nogometnom središtu Đakovo nije zaredom tri puta osvojio naslov pobjednika. Prvi puta to su Satničani učinili protiv Torpeda, prošle godine protiv Omladinaca, a ove će godine u Josipovcu tražiti put u finale. A onda na Slavoniju iz Punitovaca ili Dračice.

                       Po treći pehar pobjednika Kupa NS Đakovo – NK Mladost

Dakle, već smo najavili i drugi polufinalni par. Dračičani puni samopouzdanja dočekuju svoje protivnike vjerujući da mogu do finala. Za to im prolaz daje i odlična igra protiv Sloge iz Koritne (pobjeda 6:0) te raspoloženi napadači koji će zasigurno naći put do Begovićeve mreže.

                   U pripremnoj utakmici Punitovčani su bili bolji od Dračica

Jedina momčad koja sutra izlazi na teren s dosta problema je Slavonija iz Punitovaca. Nekoliko posljednjih rezultata vratilo ih je u opasnu zonu ispadanja, a u sljedeća dva kola očekuju ih važne utakmice protiv direktnih konkurenata u borbi za opstanak. Prva već u nedjelju protiv Croatije iz Velimirovca, a dva tjedna kasnije i protiv Radnika iz Josipovca. Osim toga, trener Krešimir Salamon ima i maleni broj igrača, ali vjeruje da Slavonija može u finale pozivajući se na pobjedu u prijateljskom oglednu protiv istih protivnika. U svakom slučaju, bit će zanimljivo na Sjeveru.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here