Za šest minuta Šokadija napravila preokret!

0
827

DRUGA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA              

  1. KOLO

ŠOKADIJA – BUDUĆNOST 2:1 (0:0)

Strizivojna. Igralište: Strizivojna. Sudac: Hrvoje Orešković (Đakovo). Pomoćnici: Josip Kedveš (Đakovo). Strijelci: 0:1 Pejić (56. – 11m), 1:1 Pačarić (84.), 2:1 Matić (90. – 11m).

ŠOKADIJA: Šen, Djaković (74. Matej Andrijević), Bilić, Pačarić, Matić, Nikola Andrijević (46. Bilobrk), Josip Damjanović, Milinović, Mašić, Mišić (55. Josip Damjanović), Jakobović.

BUDUĆNOST: Novotni, Paradžik, Radić, Ivanović, Penava, Babić (58. Pavić), Gregić, Željko Grgić, Anto Grgić, Pejić, Mikulandra (70. Majdenić).

Očito da je bivši igrač i trener Šokadije Tibor Novotni pronašao način kako će se Gorjanci (u čijem klubu sada obnaša ulogu igrača-trenera) uspješno suprotstaviti momčadi Šokadije. Doduše, treba reći da su Strizivojnci odigrali možda i svoju najslabiju utakmicu pod vodstvom trenera Josipa Kuncea, ali i to im je bilo dovoljno za pobjedu. U prvih 45 minuta domaćini su imali terensku inicijativu, veći posjed lopte i prijetili su gostujućem golmanu. Zanimljivost je da je igrač-trener Tibor Novotni po drugi puta obšanašo ulogu golmana (prvi puta u Budrovcima) tako da je imao priliku u posljednjim trenucima utakmice braniti i kazneni udarac koji je domaćinima donio pobjedu.

Naime, u drugom poluvremenu (56.) gosti su došli u vodstvo. Kazneni udarac Anto Pejić pretvorio je u gorjansko vodstvo. Nakon toga, domaćini su sve bacili u napad pokušavajući izbjeći neugodno iznenađenje na domaćem terenu. U 84. minuti Pačarić uspijeva poravnati rezultat na 1:1 da bi u posljednjim trenucima utakmice Šokadija stigla do pobjede. Sudac Hrvoje Orešković dosudio je kazneni udarac za domaćine, a siguran strijelac za minimalnu pobjedu bio je Ivan Matić.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here