Josip Čuić pogodio za kuševačku pobjedu!

0
1830

MEĐUŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA OSIJEK – VINKOVCI

  1. KOLO

ŠOKADIJA (BG) – TORPEDO  0:1 (0:0)

Babina Greda – Igralište Ritić. Sudac: Stjepan Barnjak (Otok). Pomoćnici: Nikola Šušak (Belišće) i Miro Karlović (Samatovci). Strijelci: 0:1 Čuić (48.).

ŠOKADIJA (BG): Luka Ličanin, Gregorović, Josip Ilišević (26. Leonardo Ličanin), Stojanović, Knežević, Petričević, Matić (76. Kristijan Ilišević), Kokanović, Islami (64. Majić), Grgić, Vuković. Trener: Jure Petrović.

TORPEDO: Vinković, Kopecki, Čuić Radoš (73. Perković), Rajčević, Babić, Branimir Ivanda, Antinac (90. Filip Cicvarić), Renato Lulić, Mislav Ivanda, Marin Cicvarić. Trener: Branimir Ivanda.

Napokon je sreća malo pomazila i kuševačke nogometaše koji su s gostovanje iz Babine Grede donijeli sva tri boda. Doduše, domaćini su imali više od igre, stvorili su dosta izglednih prilika, ali gostujuća obrana na čelu s golmanom Vinkovićem bez greške je obavila svoj zadatak.

Ključni trenutak dogodio se u 48. minuti kada je gostujući stoper Josip Ćuić zatresao mrežu Luke Ličanina. Do kraja utakmice Kuševčani su se organizirano branili i u tome su uspjeli. Doduše, u 89. minuti ostali su s igračem manje jer je crveni karton dobio mladi Dominik Perković koji je spriječio protivničkoga igrača u izglednoj situaciji.

Svim igračima Torpeda treba uputiti pohvale jer su odigrali borbenu utakmicu u kojoj su ginuli za svaku loptu. Ova pobjeda svakako će biti veliki poticaj u nadolazećim utakmicama.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here