Dori Belvanović pojedinačna pobjeda i u paru s Ivom Zetović, Ivan Bobetić stigao do polufinala!

0
1043

OTVORENO PRVESNSTVO TENISKOGA KLUBA OSIJEK DO 12 GODINA

Protekloga vikenda Teniski klub Osijek bio je domaćin Otvorenoga prvenstva za tenisačice i tenisače do 12 godina.

U muškoj konkurenciji za Teniski klub Đakovo nastupio je Ivan Bobetić koji je plasirao u završni turnir među osam najboljih gdje je stigao do polufinala. Plasman za završnicu Bobetić je izborio u petoj skupini Round Robin pobjedama nad Nikolom Jelenićem 4:3 i 4:2; Markom Čujom 4:3; 1:4; 6:8 i Vidom Horvatićem 4:1 i 4:1. U četvrtfinalu đakovački je tenisač bio bolji od Osječanina Marka Peterke rezultatom 4;0 i 4;1 da bi u polufinalu izgubio od kasnijega pobjednika Lucijana Lackovića iz Đurđevca s 4:1 i 4:1.

Đakovčanka Dora Belvanović bez većih je muka osvojila osječki turnir. U kvalifikacijskoj Round Robin skupini upisala se dvije pobjede: protiv Ive Prgić 4:0 i 4:0 i Lucije Babić također s 4:0 i 4:0. Pobjedama u prvoj skupini Dora Belvanović plasirala se j završni turnir gdje je bila bolja od Vite Mišković (Zagi) s 4:0 i 4:0, u polufinalu od klupske igračice Ive Zetović s4:0 i 4:1. Niti u finalnom meču mlada Đakovčanka nije imala previše problema. Protivnica Mia Rogulja uspjela je osvojiti samo dva gema (4:1 i 4:1).

 

                                     Dora Belvanović s ocem

Mlade Đakovčanke Dora Belvanović i Iva Zetović bile su najbolje u igri parova. U polufinalu slavile su protiv para Vita Mišković i Dora Opačak rezultatom 4.2 I 4:2. U finalnom meču Ema Halajko i Mia Rogulja osvojila su također samo dva gema. Rezultat finala bio je 4:1 i 4:1.

                                                   Iva Zetović

Ivan Bobetić zajedno s Albertom Krasnićem nastupio je u igri parova. U prvom meču pobijedili su Dominika Škrinjara i Fabijana Đitka rezultatom 4:1 i 4:1 da bi u polufinalu izgubili od pobjednika Luciana Lackovića i Marka Novakovića (4:0 i 4:0).

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here