Đakovo domaćin juniorskoga Prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku!

0
1138

ODLUKOM HRVATSKOGA ODBOJKAŠKOGA SAVEZA

U vrijeme kada se natječu samo klubovi prvih liga Hrvatski odbojkaški savez na svojim je službenim stranicama obavio raspored odbojkaških natjecanja na pijesku. Na sjednici Upravnoga odbora HOS-a dana 31. ožujka donio je odluku o usvajanju kalendara domaćih natjecanja u odbojci za pijesku.

Razloga za zadovoljstvo imaju i članovi Kluba odbojke na pijesku „Đakovo“ koji će biti domaćin juniorskoga prvenstva Hrvatske koje će se održati od 18. do 20. lipnja ove godine. Svi u klubu su zadovoljni jer očekuju da ne na prvenstvu i đakovačka odbojka imati svoje predstavnike.

Svoje zadovoljstvo uvjetima sportskih objekata u gradu Đakovu iskazao je i državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Tomislav Družak koji je posjetio grad i zajedno s gradonačelnikom Marinom Mandarićem obišao sportske objekte.

                                                        Foto: Maja Muškić

Državni tajnik TOmislav Družak posjetio je teren Odbojkaškog kluba Đakovo u sklopu Gradskog bazena gdje je s Draganom Božićem razgovarao o mogućnostima izgradnje novih terena za odbojku na pijesku za što se priprema projekt koji će biti prijavljen resornom ministarstvu za sufinanciranje.

On je iskazao zadovoljstvo stanjem đakovačkih sportskih objekata: „Danas sam uočio i vidio s kolikom se ljubavlju i pažnjom ovdje pristupa stvaranju preduvjeta za razvoj sporta. Naš je plan u okviru ovog mandatnog razdoblja, a nadamo se i duže, iskoristiti mogućnost koje nam nudi europski proračun te pokušati što je moguće više unaprijediti infrastrukturu s ciljem stvaranja veće baze i bavljenja sportom djece i mladih, a naravno i odraslih.

Vjerujemo da će, kao i mnogo puta dosada, članovi Odbojkaškoga kluba Đakovo prirediti terena kod Gradskoga bazena za vrhunski turnir na kojemu će se okupiti najbolji hrvatski juniori i juniorke u borbi za nacionalni poredak.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here