Košarkaši dočekuju “gospare”, pred rukometašima imperativ pobjede, rukometašice dočekuju lidera iz Virovitice, Fortuna protiv drugoplasirane Lepoglave…

0
47502

ĐAKOVAČKI SPORTSKI VIKEND

PRVA HRVATSKA RUKOMETNA LIGA SJEVER

  1. KOLO – SUBOTA, 19:00 sati

ĐAKOVO – PRELOG

Biti ii ne biti – za đakovačke je rukometaše. I prva dva proljetna kola nisu donijela nikakvu radost Đakovčanima jer su u oba susreta poraženi tako da i dalje drže pretposljednju poziciju koja vodi u niži rang. U subotu dolazi momčad Preloga koja se nalazi jedno mjesto iznad đakovačkih rukometaša, ali imaju pet bodova više (11). Dakle, ukoliko gosti ostvare pobjedu u Đakovu tada bi već tada sve bilo jasno: Đakovčani se ne bi mogli pomaći s dna tablice. Ukoliko igrači Domagoja Perlića ostvare pobjedu, tada se teška borba za opstanak nastavlja. Dakle, utakmica odluke i istine!

* * * * *

DRUGA HRVATSKA RUKOMETNA LIGA SJEVER

  1. KOLO – NEDJELJA, 14:30 sati

ĐAKOVO – 1234 VIROVITICA

Nije moglo teže početi za đakovačke rukometašice. Nakon teškoga gostovanje u Koprivnici slijedi domaći susret protiv vodeće ekipe lige. Virovitičanke imaju 19 bodova, dva više od Bjelovara II i gotovo su već sigurne prvoligašice. Što mogu igračice Željka Perića protiv lidera, možete vidjeti u nedjelju u 14:30 sati.

* * * * *

PRVA KOŠARKAŠKA LIGA

  1. KOLO – NEDJELJA, 17:00 sati

ĐAKOVO – DUBROVNIK

Prva košarkaška liga jako je izjednačena. To najbolje mogu potvrditi đakovački košarkaši koji su doživjeli tri uzastopna poraza i time narušili mirnoću igranja u sredini tablice. U goste dolazi Dubrovnik koji se nalazi u gornjem dijelu tablice i koji iz prikrajka čeka rasplet u borbi za prve dvije pozicije koje vode u premijer ligu. Kako bi mirno nastavili prvenstvo Đakovčani moraju pobijediti, u protivnom će si i dalje komplicirati život i strepiti što će učiniti konkurencija ispod njih. Za to Đakovčanima treba igra na domaćem parketu iz prvoga dijela kada su redom „rušili“ sve protivnike.

* * * * *

PRVA B HRVATSKA KUGLAČKA LIGA

  1. KOLO – SUBOTA, 14:00 sati

FORTUNA – LEPOGLAVA

Kuglači Fortune osvojili su važan bod u Slavonskom Brodu i sada mirno mogu igrati na svojoj kuglani. Ali pred njima je veliki izazov: dolazi drugoplasirana momčad Lepoglave koja vodi žestoku borbu za prvo mjesto s čakovečkim Željezničarom. Evo prilike da đakovački kuglači kroje sam vrh, a pobjedom i sebe pošalju prema sredini tablice. Dakle, dobar izazov za Jukića, ercega, Živkoviće i društvo.

* * * * * *

DRUGA HRVATSKA KUGLAČKA LIGA ISTOK

  1. KOLO – SUBOTA, 17:00 sati

BELIŠĆE – SILOS

Silos mirno putuje u Belišće na utakmicu 17. kola.- U posljednjih nekoliko kola đakovački su kuglači osvojili dosta bodova i eventualni strah od ispadanja ne postoji. Dakle, ugodan izlet u „grad papira“ pa ako ulete još bod(ovi), nitko sretniji i zadovoljniji od njih.

 

NOGOMET – PRIPREMNE UTAKMICE

NEDJELJA, 14:00 sati

HAJDUK (ŠP) – MURSA

SUBOTA, 14:30 sati (Stadion Đakovo)

TORPEDO – SV EGGENTHAL

SUBOTA, 14:00 sati

SIKIREVCI – DRAČICE

NEDJELJA, 15:00 sati (Semeljci)

ĐAKOVO CROATIA – ZRINSKI (J)

NEDJELJA, 15:00 sati

AKADEMIJA KRPAN BABIĆ (juniori) – RATAR

NEDJELJA, 15:00 sati

OMLADINAC (J) – SLAVONIJA (P)

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here