U susjedskom derbiju podjela bodova!

0
1854

DRUGA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

  1. KOLO

POLET – JEDINSTVO 1:1 (1:0)

Semeljci – Igralište Semeljci. Sudac: Ivan Lulić (Đakovo). Pomoćnici: Mato Ivkić (Đakovo) i Marko Šimić (Đakovo). Strijelci: 1.0 Mario Vuksanović (11.), 1:1 Antonio Paradžik (80.).

POLET: Miro Vuksanović, Knežević (75. Idžanović), Rebić, Gradištanac, Ivan Đuuretković, Mario Vuksanovoć, Petar Paradžik, Gavran, Tanasić, Radonić, Doko.

JEDINSTVO: Barić, Šušak (82. Dalibor Paradžik), Perković (54. Petrović), Milošević, Drenjanac, Antonio Paradžik, Lukić, Bježančević (67. Ratkovčić), Vočanec, Tribuljak.

U susjedskom derbiju između Semeljčana i Forkuševčana došlo je do podjele bodova. Iako su nogometaši Poleta bila favoriti nisu uspjeli doći do nova tri boda i tako nastaviti uspješan niz. Sve je dobro krenulo za domaćine jer su već u jedanaestoj minuti golom Marija Vuksanovića došli u vodstvo. Tada se činilo da će domaćini upisati još jednu rutinsku pobjedu. Do kraja prvoga dijela obje su momčadi imali nekoliko izglednih prilika, ali mreže su mirovale.

I u nasavku utakmice nije se umiralo u ljepoti ponekad je bilo i previše nervoze jer očito da u susjedskom derbiju nitko ne voli gubiti. Do same završnice domaćini su imali minimalnu prednost, ali u 80. minuti gosti su došli do pogotka koji im je osigurao jedan bod. Strijelac za 1:1 bio je Antonio Paradžik. Na kraju, kada se sve zbroji i oduzme, podjela bodova realan je ishod što je potvrdio u svom izvješću  i delegat susreta Vjekoslav Barišić iz Gašinaca.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here