Šokadija rutinski protiv Slavonca!

0
1915

DRUGA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

  1. KOLO

ŠOKADIJA – SLAVONAC (P) 3:1 (2:0)

Strizivojna – Igralište Strizivojna. Sudac: Marin Bibković (Đakovo). Pomoćnici: Matej Dorić (Đakovo) i Antun Taranić (Đakovo). Strijelci: 1:0 Matić (22.), 2:0 Antonio Đurasović (44.), 2:1 Gurdon (58.), 3:1 Antonio Đurasović (61.).

ŠOKADIJA: Šen, Djaković, Marković, Bilić (63. Pačarić), Jakobović, Matić, Josip Damjanović, Đurasović (88. Mario Andrijević), Milinović, Mašić (51. Nikola Andrijević), Matej Andrijević (51. Mišić). Trener: Josip Kunce.

SLAVONAC (P). Horvat, Lešić, Mirko Mesaroš, Hipp, Franjić, Josip Mesaroš, Babić, Antonio Mesaroš, Pataki, Dominik Mesaroš, Gurdon.

Nogometaši Šokadije pokazali su i protiv Preslatinčana da na svome terenu nikome neće prepustiti bodove. Nakon početnih dvadesetak minuta ispitivanja domaćini su u 22. minuti došli u vodstvo. Strijelac za 1:0 bio je Ivan Matić koji se u ovoj momčadi Šokadije prometnuo u glavnoga kreatora igre. Točno toliko, 22 minute, trebalo je domaćinima za drugi pogodak. U 44. na 2:0 povećao je Antonio Đurasović. Bio je to rezultat prvoga poluvremena.

Zadovoljni komotnim vodstvom Strizivojnci su se malo opustili, a to su iskoristili gosti koji su se otvorili želeći postići barem počasni pogodak. To im je uspjelo u 58. minuti kada se u listu strijelaca upisuje Roko Gurdon. No, samo tri minute kasnije, Antonio Đurasović svojim drugim pogotkom rješava pitanje pobjednika.

Do kraja, domaćini su mirno priveli utakmicu kraju i upisali drugu domaću pobjedu koja ih dovodi do visokoga petoga mjesta na tablici.

A Preslatinčani i dalje upisuju poraze i sad je već sigurno da će ostati na posljednjem mjestu. Trenutno imaju samo četiri boda. Ali, ono što treba pohvaliti jest sportsko ponašanje i borba bez obzira na položaj na tablici.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here