Nikola Marjanović za tri forkuševačka boda!

0
2280

DRUGA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

  1. KOLO

JEDINSTVO – VINOGRADAR 1:0 (0:0)

Forkuševci – Igralište Forkuševci. Sudac: Željko Lipar (Đakovo). Pomoćnici: Ivan Kedveš (Đakovo) i Rajko Ač (Đakovo). Strijelci: 1:0 Nikola Marjanović (80.).

JEDINSTVO: Barić, Šušak (46. Drlić), Milošević, Drenjanac, Marjanović (89. Duvnjak), Antonio Paradžik, Matković (81. Perković), Bježančević, Vučanec, Dalibor Paradžik (46. Lukić), Tribuljak.

VINOGRADAR: Slavić, Grgačević, Kolarik, Josip Fehir, Brajković, Kerovec, Živković, Pražak (65. Šakota), Toman, Bičanić (60. Hamzić).

Nogometaši Jedinstva imali su zadatak iskupiti se za prošlotjedni poraz u Gašincima što su uspješno i ostvarili dok su nogometaši Vinogradara pokušali prekinuti crni niz gostujućih poraza. Na njihovu žalost i u Forkuševcima su upisali „nulu“.

U prvom poluvremenu bila je to čvrsta, prva muška utakmica u kojoj niti jedni niti drugi nisu ostvarili izgledne prilike za gol. Gosti su imali inicijativu, veći posjed lopte, ali nisu pronalazili put do Barićeve mreže.

U nastavku utakmice, domaćini su izašli odlučni da promijene tijek utakmice i da upišu pobjedu. Preuzeli su terensku inicijativu, stvarali su prilike, ali isto kao i gosti nisu bili precizni. U prilikama su se našli Goran Matković, Silvio Vočanec, Antonio Paradžik, ali gostujući golman Slavić bio je na visini zadatka i jedan od najboljih mandićevačkih igrača. U nekoliko je navrata doista spašavao svoju mrežu kada će to činilo nemogućim. Bolju igru nogometaši Jedinstva okrunili su u samoj završnici utakmice. Igrala se 80. minuta kada su domaćini izveli korner, loptu je u gužvu vratio Goran Matković, a na pet metara najbolje se snašao Nikola Marjanović koji glavom šalje loptu u praznu mrežu. Do kraja utakmice, gosti su pokušavali ubacivanjem dugih lopti u domaći kazneni prostor doći do izjednačenja, ali rezultat se nije mijenjao. Domaćini su na vrijeme spriječili svaku opasnost gostujućih napadača.

S ova tri boda Jedinstvo se s 23 boda na tablici izjednačilo s današnjim protivnicima.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here