Vučevcima prva proljetna pobjeda u zimskim uvjetima!

0
1735

LIGA NOGOMETNOG SREDIŠTA ĐAKOVO

  1. KOLO

SLAVONAC (SD) – VUČEVCI 1:2 (0:2)

Preslatinci – Igralište Školski vrt. Sudac: Krešimir Marković (Đakovo).

SLAVONAC (SD): Pakši, Babić, Tomislav Barušić, Marko Barušić, Antonio Barušić, Štefančić, Poljarević, Stanić, Budžaki, Kedveš Tomislav Barušić.

VUČEVCI: Krajiny, Dančo, Erceg, Rimac, Kos, Sesat, Topalović, Mikić, Pilipović, Stjević, Blažeković.

Utakmicom u Preslatincima gdje su se sastali Slavonac iz Slatinika Drenjskoga i Vučevaca počeo je proljetni dio prvenstva Lige Nogometnog središta Đakovo. Iako je utakmica odigrana na prvi dan proljeća (20. ožujka) ambijent je više sličio na zimski: teren pokriven snijegom i jak vjetar ometali su igrače i jedne i druge momčadi da pokažu više.

Ipak, gosti su se u takvim uvjetima bolje snašli i odnijeli sva tri boda. Vučevčani su došli u vodstvo 1:0 zahvaljujući solo prodorom Tonija Pilipovića koji je pobjegao svojim čuvarima i zabio za vodstvo. Samo desetak minuta kasnije gosti su postigli i drugi pogodak. Erceg je izveo slobodan udarac, domaći golman Pakši loptu je kratko odbio, a akciju je pratio Mikić i s lakoćom je ubacio u praznu mrežu. Bio je to rezultat prvoga poluvremena.

U nastavku igre nije bilo izglednih prilika za gol već se utakmica preselila na sredinu terena. U takvoj igri domaćini su uspjeli u samoj završnici smanjiti rezultat na 1:2, ali više vremena za promjenu rezultata nije bilo.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here