Đurasović pogodio za domaću pobjedu!

0
1866

ŠOKADIJA BOLJA OD TORPEDA

ŠOKADIJA – TORPEDO 2:1 (1:0)

Strizivojna – Igralište Strizivojna. Strijelci: 1:0 Milinović (33.) 1:1 Radoš, 2:1 Antonio Đurasović (87.).

ŠOKADIJA: Šen, Kristijan Djaković, Jakobović, Bilić, Marković, Ivan Djaković, Milinović, Matić, Bilobrk, Đurasović, Mašić. (Još su igrali: Mario Damjanović, Matej Andrijević, Jukić, Nikola Andrijević, Rendulić). Trener: Josip Kunce.

TORPEDO: Vinković, Perković, Čuić, Kopecki, Mislav Ivanda, Tomislav Lulić, Rotim, Rajčević, Marin Cicvarić, Bračko, Babić. (Još su igrali: Antinac, Radoš, Kušević, Filip Cicvarić). Trener: Damir Išasegi.

FOTO: Ante Beljan

Očito da trener Šokadije Josip Kunce radi odličan posao u pripremnom razdoblju jer je pokazao da se njegova momčad može ravnopravno nositi i s protivnicima iz višeg ranga. Za razliku od njega trener Damir Išasegi još uvijek traži najbolju postavu koja će krenuti u prvenstvo.

U prvom poluvremenu jedan detalj bio je dovoljan da domaćini na odmor odu s vodstvom. U 33. minuti Milinović je pogodio Vinkovićevu mrežu za domaće vodstvo.

U nastavku utakmice Kuševčani su pritisnuli protivnika i golom Radoša došli do izjednačenja. I kada se činilo da će rezultat ostati 1:1, u 87. minuti Antonio Đurasović postiže pogodak za domaće vodstvo 2:1. I pobjedu koja će donijeti puno samopouzdanja igračima trenera Kuncea.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here