Silvio Vočanec i Lukić potopili Gašinčane!

0
1230

JEDINSTVO BOLJE OD HOŠK-a

JEDINSTVO – HOŠK  3:1 (1:0)

JEDINSTVO: Primorac, Šušak, Dalibor Paradžik, Marjanović, Tribuljak, Matković, Antonio Paradžik, Silvio Vočanec, Bježančević, Drenjanac. (Još su igrali: Lukić, Komljenović, Perković, Drlić, Barić, Ivan Kušević. Trener: Petar Primorac.

HOŠK: Grubešić, Jezidžić, Rac, Nerovčić, Franjić, Barišić, Kust, Hrgić, Živko vić Vomš, Šimundić. (Još su igrali: Hodak, Ilijov, Janjušić). Trener: Stjepan Milković.

Nogometaši Jedinstva i HOŠK-a nastavljaju s odigravanjem pripremnih utakmica očekujući konačno potvrdu da će se prvenstvo Druge županijske nogometne lige nastaviti. Nakon poticajne pobjede protiv Polete iz Semeljaca (1:0) nogometaši iz Gašinaca spušteni su na zemlju jer su doživjeli poraz u Forkuševcima.

Iako su gosti imali više od igre, veći posjed lopte i nekoliko izglednih prilika za pogodak, na odmor su zadovoljniji otišli domaći igrači. Oni su golom Silvija Vočaneca poveli 1:0 što je i bio rezultat poluvremena. I u nastavku utakmice domaćini su bolje krenuli te drugim pogotkom Vočaneca došli do komotnoga vodstva 2:0. Nakon toga nešto bolje počeli su igrati gašinački nogometaši tako da su golom Hodaka smanjili rezultat na 1:2. Nespretna intervencija domaćega golmana omogućiča je Hodaku da postigne pogodak. Ipak, iskusni Ivica Lukić postiže treći pogodak za Jedinstvo čime je zaključio utakmicu i tako pokazao da će Forkuševčani svima biti tvrd orah.

Za HOŠK su nastupili: Grubešić, Jezidžić, Rac, Nerovčić, Franjić, Barišić, Kust, Hrgić, Živković Vomš, Šimundić. (Još su igrali: Hodak, Ilijov, Janjušić). Trener: Stjepan Milković.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here