Viškovčani remizirali u Piškorevcima!

0
719

VIŠKOVČANI REMIZIRALI U PIŠKOREVCIMA

RATAR – RADNIČKI 1:1 (0:0)

Piškorevčani su po lijepom vremenu odigrali još jednu pripremnu utakmicu na svom Kozinom trgu. Trener domaćih Hrvoje Piplica izveo je „šaren“ sastav želeći s jedne strane odmoriti igrače koji su dosada odigrali najveći dio utakmica, a s druge strane dati priliku igračima koji su imali manju minutažu. Međutim, to nimalo ne umanjuje odličan rezultat Viškovčana koji se pripremaju za tešku borbu za opstanak odnosno bijega s pretposljednjega mjesta na kojemu se nalaze nakon jesenskoga dijela prvenstva.

U prvom poluvremenu igralo se najčešće između dva kaznena prostora s tek ponekom konkretnom prilikom s obje strane. U „mršavom“ prvom dijelu nije bilo golova.

U nastavku utakmice i jedni i drugi krenuli su puno življe, a takav pristup donio je i vodstvo domaćinima. U 61. minuti, nakon ubačaja sa strane, najviši u skoku bio je Mišević koji glavom pogađa gostujuću mrežu. Desetak minuta kasnije Viškovčani poravnavaju rezultat. Brza akcija krenula je kroz sredinu terena, Karin izlazi sam pred golmana Galića i mirno šalje loptu u nezaštićeni dio domaće obrane. Do kraja susreta nogometaši Radničkoga mogli su do vodstva, ali njihov udarac zaustavila je stativa. Kod domaćina Gabud i Mandić uputili su udarce prema protivničkom golu, ali oni su bili lagan plijen za viškovačkoga vratara. Batinić je tijekom prvoga dijela bio raspoložen, a u drugom poluvremenu njegovu ulogu preuzeo je Adrić, ali njihove ubačaje nisu iskoristili napadači.

Na kraju, podjela bodova prema prikazanoj igri odgovara postignutom rezultatu.

Ratar je igrao u sastavu: Barić, Josip Brlošić, Liščević, Brzaj, Batinić, Mandić, Thomchuk, Mišević, Gabud, Mario Šekerija, Sikora. (Još su igrali: Galić, Adrić, A. Brlošić). Trener: Hrvoje Piplica.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here