Zrinski uspješan u Grabovcu!

0
652

NOGOMETAŠI ZRINSKOGA USPJEŠNI U GRABOVCU

GRABOVAC – ZRINSKI (J) 0:2 (0:1)

Nogometaši Zrinskoga na gostovanju u Grabovcu upisali su pobjedu koju su golovima začinili Pavo Kovačević i Benjamin Ždinjak. Istoimeni član Međužupanijske nogometne lige Osijek-Vinkovci tijekom prvoga poluvremena odlično je parirao jurjevskom trećeligašu potvrđujući zašto se nalaze u gornjem dijelu tablice. Ipak, Jurjevčani su imali nešto veći posjed lopte, ali tek nekoliko izglednih situacija nisu pretvorili u pogodak. No, u 35. minuti gosti su eurogolom Pave Kovačevića došli u vodstvo. Akcija je krenula po desnoj strani, povratna lopta došla je do Kovačevića koji iskosa s 18 metara pogađa suprotni kut protivničke mreže. Bio je to rezultat prvoga poluvremena.

Po običaju trener Zrinskoga Josip Milardović u drugom je poluvremenu uveo novu postavu, novih jedanaest igrača koji su do kraja utakmice sačuvali i povećali vodstvo. Igrala se 65. minuta kada su Ulm i Ždinjak izmijenili dupli pas, a ovaj posljednji udarcem s desetak metara pogodio domaću mrežu.

Prema prikazanoj igri potpuno zaslužena pobjeda Zrinskoga kojega u utorak očekuje nova utakmica. Jurjevčani će gostovati u Vinkovcima kod drugoligaša Cibalije.

Zrinski (J) igrao je u sastavu: (prvo poluvrijeme): Pintarić, Majdiš, Jurić, Šinko, Žutić, Čajo, Mendeš, Kegelj, Kovačević, Marcelo, Kukučka. (drugo poluvrijeme: Casmir, Mihaljević (73. Glavota), Begović, Sušac, Lukačević, Ulm, Moises, Matković, Ždinjak, Severović). Trener: Josip Milardović.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here