Mišetić i Marijan Batorek za josipovačku pobjedu!

0
1356

JOSIPOVČANI I SEMELJČANI KRENULI S UTAKMICAMA

OMLADINAC (J) – POLET 2:0 (1:0)

Jesenski prvak Omladinac, nakon dvotjednih priprema, u nedjelju, 10. veljače, krenuo je s pripremnim utakmicama. U Josipovcu su ugostili Semeljčane i u prvoj ovogodišnjoj utakmici upisali pobjedu. Trener Šimo Živković isprobao je sve raspoložive snage, ali loše vrijeme i neravan teren priječili su neku suvisliju igru. Ipak, najvažniji cilj je ostvaren, da su se igrači ijedne i druge momčadi dobro istrčali i osjetili loptu.

U prvom poluvremenu Josipovčani su u 24. minuti poveli. Ubačena lopta, nakon prekida s desne strane, došla je do Šlegla koji glavom prosljeđuje na drugu stativu. Na pravom mjestu našao se Mišetić koji se naklonio i glavom poslao loptu u praznu mrežu. Do kraja prvoga poluvremena domaćini su imali još nekoliko prilika, ali rezultat se nije mijenjao.

U drugom poluvremenu, josipovački trener ostavio je samo trojicu igrača iz prvoga dijela, a u igru uveo mlađe igrače koji traže svoju priliku. U takvim odnosima snaga domaćini su u 75. minuti postigli drugi pogodak. Marijan Batorek uputio je udarac iskosa s desne strane s 20 metara. Precizan lob udarac završio je iza semeljačkoga vratara.

Omladinac je igrao u sastavu: Brandis, Brkić (46. Leo Kvasnovski), Josip Batorek (46. Igor Stuhli), Kocur (46. Danko Kukučka), Šlegl, Josip Hulak (46. Josip Vavra), Mišetić, Habada (46. Alen Stuhli), Domagpoj Hulak (46. Dorian Hulak), Zlatko Kvasnovski (56. Dani Smolka), Igor Pastva (46. Marijan Batorek). Trener: Šimo Živković.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here