Trio Aščić porazio Tomašančane!

0
1312

SELČANI GOSTOVALI U TOMAŠANCIMA

DINAMO (TO) – OMLADINAC (ĐS) 1:3 (1:0)

Nogometaši Omladinca iz Đakovačkih Selaca gostovali su u Tomašancima i upisali pobjedu 3:1. Doduše, domaćini su u prvom poluvremenu bili bolji te su na odmor otišli s vodstvom. Ali, u nastavku utakmice, zahvaljujući obitelji Aščić, Selčani su preokrenuli rezultat i s tri gola upisali pobjedu. Zanimljivo je da je na klupi ulogu trenera obnašao Žarko Aščić, inače standardni igrač Omladinca, a u igri su se istaknula još dva Aščića: Leo, Žaretov sin, koji je bio i strijelac prva dva pogotka te Ivan koji je postigao treći pogodak za konačnu pobjedu Omladinca.

„Na ovaj način mi potvrđujemo našu orijentaciju razvoja domaćih mladih igrača. Ovoga proljeća igrat ćemo sigurno s najmlađom momčadi u ligi i vjerujemo da ćemo pokazati sav svoj potencijal. Imamo relativno dobro zalihu bodova, ne moramo strahovati za ispadanje iz lige tako da će priliku dobiti mladi igrači ponikli u vlastitom omladinskom pogonu. Danas su svoj potencijal pokazali Leo i Ivan Aščić koji su riješili pitanje pobjednika“, poručili su iz selačkoga županijskoga drugoligaša.

Omladinac je u Tomašancima igrao u sastavu: Lilić, Majstorović, Tomo Aščić, Kričančić, Jurić, Zvone Aščić, Jambrec, Jakab, Ivan Aščić, Genda, Mikloš. (Još su igrali: Nerovčić, Jelačić, Leo Aščić, Mijić, Nađ, Erdeljić).

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here