Eurogolom Marina Cicvarića Torpedo do pobjede!

0
1328

POD REFLEKTORIMA IGRALI TORPEDO I RATAR

TORPEDO – RATAR 1:0 (0:0)

Kuševac – Igralište Lipa. Bez gledatelja. Strijelac: 1:0 Marin Cicvarić (85.).

TORPEDO: Vinković, Beljan, Čuić, Crnojević, Marin Cicvarić, Rajčević, Branimir Ivanda, Renato Lulić, Radoš, Babić, Antinac. (Još su igrali: Gansberger, Mislav Ivanda, Kopecki, Rotim, Tomislav Lulić, Filip Cicvarić, Butor, Kovačević). Trener: Damir Išasegi.

RATAR: Barić, Peradinović, Antunović, Brzaj, Jurinić, Mandić, Batinić, Brlošić, Mišević, Vukadin, Sikora. (Još su igrali: Galić, Adrić, Liščević, Tomchuk, Marko Šekerija). Trener: Hrvoje Piplica.

Dugo su vijećali Torpedo i Ratar igrati u srijedu utakmicu ili ne s obzirom na vrijeme i stanje igrališta. Ipak, odluka je pala i u večernjim satima (srijeda, 17. veljače) pod svjetlima refletkora odigrana je pripremana utakmica Torpeda i Ratara.

U prvom poluvremenu nogometaši Torpeda imali su više od igre, ali nisu uspjeli postići pogodak jer su se Piškorevčani organizirano branili. Gosti su stvorili tri izgledne prilike, ali također bez završnice. I u drugom poluvremenu napadači nisu bili baš previše raspoloženi tako da su mreže mirovale. Ipak, u završnici utakmice eurogolom s tridesetak metara Marin Cicvarić domaćini donosi minimalnu pobjedu.

Piškorevčani su pružili odličan otpor domaćinu pokazujući tako da mogu parirati i klubovima iz višega ranga natjecanja.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here