Đuro Tilli i Ivan Kladarić za pobjedu protiv imenjaka!

0
1319

SUDAR DVAJU SLAVONIJA

SLAVONIJA (P) – SLAVONIJA (B) 0:2 (0:1)

U sudaru dvaju Slavonija – punitovačke i budrovačke – više uspjeha imali su gosti. Po teškom terenu Budrovčani su se bolje snašli te su u 21. minuti golom Đure Tillija došli u vodstvo 1:0. Asistent za strijelca vodećega pogotka bio je Valentin Sito. Tilli je dobio loptu na dvadesetak metara, izašao sam pred golmana Begovića pored kojega mirno šalje loptu u mrežu. Bio je to rezultat prvoga poluvremena.

                      Slavili protiv imenjaka iz Punitovaca – NK Slavonija Budrovci

U prvih dvadesetak minuta nastavka Punitovčani su imali više od igre, imali su veći posjed lopte, ali nisu uspjeli svladati golmana Sita. U 75. minuti Budrovčani su potvrdili svoju pobjedu. Najbolji igrač susreta Đuro Tilli našao se u kaznenom prostoru gdje ga je srušio domaći branič. Iz kaznenoga udaraca siguran je bio Ivan Kladarić.

I jedna i druga momčad tijekom sljedećega tjedan nastavljaju s pripremnim utakmicama. Punitovčani će se u nedjelju susresti s Dračicama, a Budrovčani će na ogled protiv Torpeda.

Slavonija iz Budrovaca nastupila je u sastavu:  Matej Jurić, Karlo Sito, Zetović, Klepo, Kolić, Nikolić, Tilli, Novaković, Valentin Sito, Ivan Kladarić, Antonio Jurić. (Još su igrali: Jurić, Zetović, Antunović, Dorić, Tomislav Sito, Adam Sito). Trener: Branko Nikolić.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here