Iako oslabljeni, Selčani optimistično u proljetni dio prvenstva!

0
1159

U DOBROM RASPOLOŽENJU PRIPREMAJU SE I SELČANI

Unatoč svim problemima vezanim uz epidemiološke mjere propisanih od strane Vlade i Stožera Civilne zaštite nogometaši Omladinaca iz Đakovačkih Selaca prošle su subote krenuli s prozivkom i prvim treningom. Selački trener Valent Aščić na raspolaganju ima 25 igrača koji se redovito pojavljuju na treninzima. Ali, u odnosu na jesenski dio prvenstva Selčani su ostali bez nekoliko standardnih igrača. U Dračice je  otišao Stjepan Lipar, Ivan Bjelobrk preselio se u međužupanijskoga ligaša iz Đakovačke Satnice, a Slaven Sekić pomoći će Viškovčanima u borbi za opstanak. Jedina prinova u Omladincu golman je Luka Lilić koji je stigao iz kuševačkoga Torpeda.

Na početku priprema igrače i stručni stožer pozdravio je predsjednik kluba Krešo Jelačić istučući i proljetne ambicije kluba. S obzirom na navedene okolnosti, u klubu su svjesni činjenice da će osnovni cilj proljetnoga dijela prvenstva biti osiguravanje opstanka u ligi. Iako su Selčani jesenski dio završili na odličnom sedmom mjestu s 19 bodova, lijepo bi bilo zadržati tu poziciju, ali svjesni su činjenica da su oslabljeni i da u proljeće je uvijek više problema s igračima koji zbog posla ne mogu redovito trenirati. Ali, ono na što su Selčani ponosni jest činjenica da njihov sastav čine isključivo domaći igrači, a od ovoga proljeća u njemu će se naći i nekoliko nadarenih mladih igrača iz omladinskoga pogona.

Da uprava kluba vodi računa i o infrastrukturi potvrđuje nedavno posjet gradonačelnika Marina Mandarića sa suradnicima koji su obećali riješiti neka goruća pitanja vezana uz igralište Na brani. Prije svega, to se odnosi na izgradnju potpornoga betonskoga zida i rješavanje problema odvodnih voda koje bi se trebale spojiti na kanalizacijski sustav.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here