Hajduk se u Đakovu pripremao za derbi protiv Osijeka!

0
1672

MIRIS MORA OSJETI SE I U ĐAKOVU

Već nekoliko dana gradom tiho struji informacija: Hajduk dolazi u Đakovo! Vjerojatno zbog epidemioloških razloga ova informacija nije dana „ na sva zvona“, ali đakovačkim Korzom osjetio se miris velikoga nogometnoga kluba koji nosi parolu: „Hajduk živi vječno“! I doista. u današnjoj šetnji Korzom osjetio se miris mora, gotovo svaki prolaznik u sebi je nosio tu rečenicu.

I Torcida je poprilično mirno i samozatajno prihvatila ovu činjenicu, ali na svakom koraku osjetilo se šaputanje: Dolazi Hajduk! A upravo je to takav osjećaj kada dolazi klub velike tradicije.

Hajduk je iskoristio priliku i svoje mini pripreme za utakmicu protiv Osijeka (subota, 15:00 sati) odradio upravo u Đakovu. Uprava HNK Đakovo Croatia odmah je ponudila svu moguću pomoć splitskome klubu. Tako su Splićani u petak u 15:00 sati održali posljednji trening pred sutrašnju utakmicu u kojoj gosti ne kriju velike ambicije. Zahvaljujući susretljivosti ljudi iz Splita uspjeli smo ući na teren i donijeti dio atmosfere s treninga. Mnogi Đakovčani iskoristili su priliku pa onako izdaleka, iza ograde, pogledali su kako izgleda trening splitskih „bilih“. Mogu li Splićani prekinuti pobjednički niz Osijeka i trenera Nenada Bjelice moći ćete gledati sutra na jednom od sportskih programa. A mi donosimo djelić atmosfere s treninga na Stadionu Croatia.

A gosti su samo kratko komentirali svoj boravak u Đakovu: „Ovdje se doista osjećamo kao kod kuće. Još jednom smo osjetili toplinu slavonske duše i ovim se putem zahvaljujemo HNK Đakovo Croatia na gostoprimstvu. Ovim putem zahvaljujemo se i našim navijačima koji nas vjerno prate. Vjerujemo da ćemo u Osijeku obradovati naše navijače i kući se vratiti zadovoljni, poruka je splitskih „bilih“.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here