Punitovovčani se emotivno oprostili od dugogodišnjega igrača Josipa Vranića!

0
1026

POD VODSTVOM NOVOGA TRENERA KRENULI U PUNITOVČANI

Nakon ere trenera igrača (Gorana Uzelca i Josipa Vranića) nogometaši Slavonije iz Punitovaca dobili su novoga trenera: iskusnoga đakovačkoga stručnjaka Krešimira Salamona koji bi svoju novu momčad trebao odvesti u mirne vode prve županijske lige odnosno daleko od zone ispadanja. Novi trener prozivku i prvi trening odradio je u nedjelju 31. siječnja na svom igralištu. Na prozivci se pojavilo 19 igrača.

Od dosadašnjega igračkoga kadra jedino je nedostajao Matko Crnojević koji je iskazao želju da nogometnu karijeru nastavi u Torpedu iz Kuševca. Na kraju prozivke uprava kluba iskazala se lijepom gestom prema svome dugogodišnjem igraču i u posljednjih godinu i pol dana i treneru Josipu Vraniću koji se oprostio od igračke karijere. Uručen je uramljeni dres s njegovim imenom u znak za sedam i pol’ godina vjernosti punitovačkom klubu. A u igračkoj karijeri, Josip Vranić zasigurno je jedan od najboljih strijelaca kluba. U emotivnoj atmosferi Vranić se zahvalio čelnim ljudima kluba, suigračima s kojima je godinama dijelio svlačionicu i poželio im puno uspjeha u nastavku sezone.

                                   Oprostio se od Punitovčana – Josip Vranić

U redove Slavonije pristigla su četiri nova igrača: Mislav Kelava, Božo Ivančić, Antonio Getoš i Viktor Matković.

Trener Salamon dogovorio je i slijed pripremnih utakmica. Prva je predviđena već za 7. veljače kada bi trebali snage odmjeriti protiv Dračica. Nakon toga, 14. veljače slijedi susret protiv Slavonije iz Budrovaca da bi 21. veljače uslijedila uzvratna utakmica protiv Dračica. Drugi susret protiv Budrovčana predviđen je za 24. veljače. Posljednju provjeru Punitovčani će imati protiv Sloge iz Vrpolja (28. veljače). U prvom proljetnom kolu (6. ožujka) Slavonija gostiju u Đurđenovcu.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here