Imamo sve uvjete za vrh treće lige!

0
1811

S PRIPREMAMA KRENUO I ĐAKOVAČKI TREĆELIGAŠ

Nakon dugotrajne neizvjesnosti oko mjera Stožera Civilne zaštite, u ponedjeljak 1. veljače i nogometaši Đakovo Croatije krenuli su s pripremama. Doduše, uprava je vrijedno radila, posebice na uređenju prostorija na Stadionu Croatia 1971. koje je predsjednik kluba Ivan Mikulić predstavio igračima i stručnom stožeru. U uvodnom dijelu Mikulić je pozdravio sve igrače i zamolio ih da se čuvaju i pridržavaju epidemioloških mjera kako bi zdravi dočekali nastavak prvenstva.

Osim toga, predsjednik je u ime uprave obećao da će učiniti sve kako bi igrači i stručni stožer imali optimalne uvjete u nastavku prvenstva. Nakon kraćega sastanka sa stručnim stožerom, kojega predvodi glavni trener Hrvoje Bušić, 23 igrača izašlo je na pomoćni teren gdje su odradili vježbe razgibavanja i odigrali međusobnu utakmicu. Na prvom treningu nije bilo pet igrača koji su opravdali svoj izostanak poslovnim i školskim obvezama.

Ono što se zasada zna jest dolazak Ivana Barišića iz satničke Mladosti, a klub je napustio Filip Bionda koje je pojačao redove satničkoga međužupanijskoga ligaša. S obzirom da prijelazni rok traje do 28. veljače moguće su još neke promjene u đakovačkom trećeligašu.

S obzirom da je još uvijek neizvjesno kada će početi proljetni dio prvenstva (predviđeni 28. veljače ili 6. ožujka), još nije u cijelosti definiran program odigravanja pripremnih utakmica. Borinci će 10. veljače biti prvi protivnici Đakovo Croatiji, a tri dana kasnije snage će odmjeri Đakovo Croatia i vinkovački Dilj. Treća pripremna utakmica predviđena je za 17. veljače, a protivnici će biti nogometaši Mladosti iz Vođinaca., Ukoliko prvenstvo krene 27. veljače, tada bi Đakovčani „generalku“ odigrali 21. veljače protiv trećeligaša Vukovar 1991. Međutim, ako se prvenstvo pomakne za tjedan dana, odnosno počne 6. ožujka, tada bi posljednju provjeru Đakovčani imali 27. veljače protiv Belišća.

„Mi i dalje ostajemo pri svojem cilj, a to je plasman u sami vrh treće lige. Imamo kvalitetan igrački kadar za to i na nama je da se dobro pripremimo, uigramo i osvajamo bodove,“ poruka je iz đakovačkoga trećeligaša.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here