Iskazano zadovoljstvo radom, novi/stari predsjednik Robert Majstorović, Hrkač se vraća u đakovačke redove!

0
1648

IZBORNA GODIŠNJA SKUPŠTINA KOŠARKAŠKOGA KLUBA ĐAKOVO

Vrijeme kada se svi sportski klubovi nadaju što bržem povratku na terene, Košarkaški klub Đakovo iskoristio je za održavanje Izborne godišnje skupštine koja se održala 31. siječnja u prostoru đakovačkoga DVD-a. Podsjetimo da su đakovački košarkaški jako zadovoljni jer seniori su prekid prvenstva zbog COVID 19 dočekali na prvom mjestu sa svih pet pobjeda. Osim njih stopostotni učinak imaju samo košarkaši BŠK-a iz Slavonskoga Broda. To je biti i jedan od glavnih ciljeva: osvajanje prvoga mjesta i sudjelovanje u kvalifikacijama za ulazak u prvu ligu. A u tome će im mnogo pomoći i povratak iz Italije Antuna Hrkača koji će se priključiti momčadi u nastavku prvenstva.

                                  Povratak u đakovačke redove – Antun Hrkač

Skupština je bila izbornoga karaktera, tako da je izabran Upravni odbor kojega čine: predsjednik Robert Majstorović, Robert Leko, Marko Lozić, Mirko Ćurić, Božidar Raguž Lučić, Dario Šakota, Mladen Dadić, Ilija Letica, Ivan Šimić. Na čelu Kluba i dalje ostaje predsjednik Robert Majstorović, za potpredsjednika imenovan je Božidar Raguž Lučić dok će tajničku dužnost obavljati Ilija Letica.. Osim preslagivanja članova i uprave, izneseni su izvještaji trenera seniora i mlađih kategorija, izvještaji o radu u prethodnome razdoblju, osvrt na natjecanja te financijski izvještaj, a svi su izvještaji jednoglasno prihvaćeni.

Zaključak Skupštine je i kako, unatoč svim problemima s kojima se susreću sportski klubovi u ova čudna vremena, Košarkaški klub bilježi kontinuirani razvoj te se i dalje natječu u svim kategorijama. Naravno, uz potporu Grada i Zajednice sportskih udruga Grada Đakova, ali i entuzijazam te trudu svih ljudi u i oko Kluba. Cilj je dobrim igrama ponovo vratiti đakovačku publiku u dvoranu. Naravno kada to epidemiološke mjere budu omogućavale.

                                    Klupski cilj: vratiti publiku u dvoranu

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here