“Sportski je nadati se opstanku!”

0
1291

TORPEDO ODRADIO PROZIVKU I PRVI TRENING

Najteže će svakako ovoga proljeća biti nogometašima Torpeda koji su jesensku polusezonu završili na posljednjem mjestu sa samo pet bodova. Ali, nova mlada uprava na čelu s Mislavom Ivandom vjeruje da u preostalih 17 prvenstvenih utakmica mogu izbjeći ispadanje iz lige. Trener Damir Išasegi u nedjelju 31. siječnja odradio je prozivku i prvi trening kojemu se odazvalo 25 igrača.

                             Trener Damir Išasegi izvršio je prozivku

Za dojmove i planove upitali smo trenera Damira Išasegija: „Nakon duge stanke i neizvjesnosti oko treniranja zbog COVID-a 19, danas smo i mi konačno krenuli sa zajedničkim treninzima. Na prozivku se odazvalo 25 igrača među kojima su, uz starosjedioce, bili i novopridošli igrači: Matko Crnojević (došao iz punitovačke Slavonije), Ivan Gansberger (Slavonac Preslatinci) i Dominik Perković.

Zbog obveza na fakultetu izostao je Rotim, a zbog obveza na poslu Bašić i Pongračić. Na našu sreću, u rosteru ćemo imati i Branimira Ivandu koji se nakon dugoga oporavka od ozljede priključio momčadi, a među nama je i Toni Kretonić. Zadovoljan sam prvim treningom i vjerujem ukoliko se ovako budemo odnosili prema treningu i obvezama, možemo se nadati iskoraku i boljitku u našoj igri u odnosu na jesenas. Uz malo sreće, možda nam to bude dovoljno za ostanak u ligi. Zaostatak za pretposljednjim Frankopanom je deset bodova, za neke možda neuhvatljivih, ali kakvi bismo mi sportaši bili kada ne bismo vjerovali da to možemo ostvariti.“

Kuševčani će u okviru priprema odigrati pet pripremnih utakmica. Već 7. veljače očekuje ih susret protiv Šokadije iz Babine Grede, 14. veljače protivnik će biti piškorevački Ratar, a tri dana kasnije (17. veljače) susret je protiv Slavonije iz Budrovaca. Jesenski prvaci MŽNL Os-VK, Darda, bit će kuševački protivnici 20. veljače, a generalka bi trebala biti 27. veljače protiv NAŠK-a (ukoliko prvenstvo trećeligaša bude odgođeno za tjedan dana). Ako NAŠK krene s prvenstvom 28. veljače, tada će generalka biti protiv Mladosti iz Đakovačke Satnice.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here