Glas za Boškovića – glas je za đakovački nogomet!

0
969

SPORTALO BIRA NAJBOLJEGA IGRAČA TREĆE HNL ISTOK

U vrijeme zatvaranja mnogih aktivnosti u okviru borbe protiv COVID-19, između ostaloga i zabrane treniranja i igranja u amaterskim ligama, Slavonski sportski portal Sportalo pokrenuo je izbor najboljega nogometaša u jesenskom dijelu Treće hrvatske nogometne lige Istok. Svaki klub nominirao je po jednoga nogometaša, a izbor se odvija u parovima. Čitatelji glasaju, a igrač koji dobije više glasova plasira se u sljedeći krug.

                          Stup đakovačke obrane – Tomislav Bošković

Hrvatski nogometni klub Đakovo Croatiju u ovom izboru predstavlja Tomislav Bošković, stoper koji je ove jeseni doživio svoju „drugu nogometnu mladost“. Bio je stup obrane i jedan od najzaslužnijih što su Đakovčani u završnici u jednom trenutku bili i vodeća momčad lige. Na kraju jesenskoga dijela, Đakovo Croatia zauzela je peto mjesto s 29 bodova. Đakovčani imaju jednu utakmicu manje, onu protiv NAŠK-a u gostima.

U šesnaestini finala izbora Tomislav Bošković nalazi se u dvoboju s golmanom Belišća.

Dovoljno je otvoriti Slavonski sportski portal Sportalo i u dvoboju Bošković – Stanić kliknuti i „lajkati“ fotografiju đakovačkoga nogometaša. Glasanje je otvoreno do sutra (utorak) do 18:00 sati. Glas za Boškovića – glas je za đakovački nogomet.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here