Đakovačke odbojkašice upisale prvi poraz u Vinkovcima!

0
777

PRVA B HRVATSKA ODBOJKAŠKA LIGA ISTOK

  1. KOLO

VINKOVCI – ĐAKOVO 3:0

(25:20; 25:9; 25:22)

Vinkovačke odbojkašice ostale su vjerne staroj gimnazijskoj dvorani u kojoj su u okviru šestoga kola Prve B hrvatske odbojkaške lige Istok  ugostile Đakovčanke. Bio je to derbi kola jer su obje ekipe imale po osam bodova.

U prvom setu bila je to izjednačena igra u kojoj su odlučivale nijanse. Naime, u završnici seta Vinkovčanke su imale više koncentracije tako da je set pripao njima rezultatom 25:20. Gubitak prvoga seta očito je negativno djelovao na đakovačke odbojkašice koje su u drugom setu doživjele visok poraz osvojivši tek devet poena. Trener Vjeko Barišić uspio je motivirati svoje igračice da u trećem setu ponovo igraju dobro i koncentrirano tako da je i treći set, kao i onaj prvi, bio pun uzbuđenja i neizvjesnost. Ipak, domaće su odbojkašice bile bolje i zasluženo su došle do pobjede i nova tri boda koja ih ostavljaju na prvom mjestu. Đakovčanke, unatoč porazu, i dalje ostaju na drugom mjestu s osam bodova. Treba spomenuti da je đakovački trener Barišić bio lišen pomoći najbolje odbojkašice Ivne-Marije Ćorić.

Za OK Đakovo nastupile su: Lana Buršić, Lucija Weh, Ana Zrakić, Neva Bušić, Anela Gajić, Lucija Mrkić, Maria Tilman, Dorotea Habijanec, Zdenka Babić, Elena Vidović, Josipa Radoš, Lara Posavčević. Trener: Vjeko Barišić.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here