Josipovčani osmicom “podarili” Baranjce!

0
765

PRVA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

  1. KOLO

OMLADINAC (J) – BARANJA-BELJE 8:0 (4:0)

Josipovac – Igralište Drljak. Bez gledatelja: Sudac: Nikola Dendis (Našice). Pomoćnici: Marko Tomić (Gorjani) i Domagoj Pavlović (Velimirovac). Strijelci: 1:0 Goran Kristek (14.), 2:0 Brkić (18.), 3:0 Brkić (19.), 4:0 Dorijan Hulak (24.), 5:0 Brkić (48.), 6:0 Denis Kristek (55.), 7:0 Habada (70.), 8:0 Kerovec (80.).

OMLADINAC (J): Kuric, Goran Kristek, Šlegl, Denis Kristek (58. Smoljo), Štefančić (58. Lovro Kvasnovski), Kerovec, Brkić, Dorijan Hulak, Tomo Kanisek (46. Kocur), Josip Hulak (46. Habada), Josip Batorek (46. Haršanji). Trener: Domagoj Vragolović.

BARANJA-BELJE: Petričević, Balent, Šisl, Balukčić, Bartolov, Matijević, Čačić, Bosnić, Punčec, Jukopila.

Josipovčani su se oprostili od jesenske polusezone visokom pobjedom protiv „fenjeraša“ Baranja-Belja koja je u Josipovac došla sa samo deset igrača. Od samoga početka igralo se na jedan gol i to onaj baranjski. Omladinac je napadao sa svih strana. U 14. minuti Štefančić je asistent za Gorana Kristeka koji pogađa Petričevićevu mrežu. U 18. minuti Batorek probija lijevi bok i asistira Brkiću za 2:0. Minutu kasnije već je 3:0. Asistent je mladi Dorijan Hulak za Brkića koji postiže svoj drugi pogodak na utakmici. U 24. minuti već je 4:0, a točnim udarcem s 20 metara mrežu pogađa Dorijan Hulak. Bio je to rezultat prvoga poluvremena.

Nakon samo tri minute nastavka u gostujućem kaznenom prostoru najbolje se snašao Brkić koji postiže hat-trick. Euro gol udarcem s 25 metara u 5. minuti postigao je Denis Kristek za visoko vodstvo 6:0. Još jedan mladi josipovački igrač potvrdio se kao odličan asistent. U 70. minuti Lovro Kvasnovski pronašao je Antu Habadu koji pogađa mrežu s ruba kaznenoga prostora. Točku na „i“ u 80. minuti postavlja Mihael Kerovec koji izlazi sam pred protivničkoga golmana i mirno šalje loptu u baranjsku mrežu.

Ovom pobjedom Josipovčani zadovoljni odlaze na zimski odmor.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here