“Vinogradari” ugasili Polet!

0
2099

DRUGA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

14. KOLO

VINOGRADAR – POLET 2:1 (1.1)

Mandićevac – Igralište Mandićevac. Bez gledatelja. Sudac: Željko Lipar (Đakovo). Pomoćnici: Mato Jagodin (Đakovo) i Elko Crn (Đakovački Selci). Strijelci: 0:1 Radonić (16.), 1.1 Josip Fehir (42.), 2:1 Getoš (64.).

VINOGRADAR: Kovačević, Grgačević, Hamzić (89. Grgović), Ivan Fehir, Brajković, Labak, Josip Fehir, Koerovec, Getoš, Živković (70. Novak), Zorbas.

POLET: Miro Vuksanović, Đuretković, Rebić, Mario Vuksanović, Petar Paradžik, Tanasić, Čosić, Pilić, Gavran, Radonić (46. Emaneuel Penava), Doko.

Semeljčani su tražili popravni ispit na neugodnom gostovanju u Mandićevcu i na njihovu nesreću, upisali su drugi uzastopni poraz. Sve je krenulo dobro za semeljačke nogometaše jer su nakon početnoga ispitivanja snaga, u 15. minuti došli u vodstvo. Po desnoj strani pobjegao je Ćosić koji pravovremeno upošljava Matiju Radonića, a mladi semeljački napadač sam izlazi pred golmana Kovačevića i mirno šalje loptu u mrežu. Nakon toga, domaćini kreću opasnije prema gostujućem golu, imali su tri udarca prema Vuksanovićevom golu, ali bez realizacije. I kada se činilo da će gosti na odmor otići s vodstvom, u 42. minuti Josip Fehir lažnjakom se oslobodio svojih čuvara i s desetak metara šalje loptu u suprotni kut.

U natavku utakmice ključni trenutak dogodio se u 64. minuti kada su domaćini došli do pobjedničkoga gola. Lopta je ubačena iz kornera, primio ju je Josip Fehir koji odigrava povratnu loptu prema Manuelu Getošu koji u punom trku silovito pogađa semeljačku mrežu.

Semeljčani su u završnici imali prednost jer u 74. minuti Stablek Brajković dobio je crveni karton čime su domaćini ostali s igračem manje. Međutim, u završnici susreta, gosti su pokušavali doći do izjednačenja, ali na mandićevačkim vratima bio je danas odlični golman Renato Kovačević.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here