Satničani u nastavku napunili dračičku mrežu!

0
1464

NOGOMETAŠI DRAČICA I MLADOSTI ODIGRALI PRIPREMNU UTAKMICU NA SJEVERU

DRAČICE – MLADOST (ĐS) 0:6 (0:0)

Dračičani su odigrali svoju drugu pripremnu utakmicu protiv jesenskoga prvaka Prve županijske nogometne lige Mladosti iz Đakovačke Satnice. U odnosu na prvu utakmicu protiv Slavonije iz Punitovaca, Dračičani su doživjeli težak poraz. Doduše, treba reći da su se igrači sa Sjevera odlično nosili u prvih 45 minuta kada je rezultat bio 0:0. Doduše, Satničani su imali više od igre, stvorili su tri stopostotne prilike, ali Cikačeva mreža ostala je netaknuta. U 18. minuti Totić je pronašao u idealnoj prilici Barišića, ali satnički napadač iz blizine promašuje prazan gol.

U završnici prvoga dijela u dva se navrata u odličnim prilikama našao Neven Grbeša, ali njegove udarce uspio je obraniti golman Cikač.

U nastavku susreta Satničani su dominirali i kada su postigli prvi pogodak, otpor domaćina je pao. U 52. minuti Barišić je pronašao Mirka Svalinu koji pogađa dračičku mrežu. Samo šest minuta kasnije, Novoselić puca s ruba kaznenoga prostora, domaća obrana uspjela je blokirati udarac, ali lopta se odbila do Svaline koji postiže svoj drugi pogodak. Golijada je nastavljena u 70. minuti kada nakon duploga pasa Čuture i Vardića, ovaj posljednji pogađa Raičevu mrežu.

U samoj završnici, Satničani su postigli još dva pogotka: U 83. minuti Baršić sa 16 metara pogađa suprotne rašlje, a samo dvije minute kasnije Vardić postavlja konačan rezultat.

DRAČICE: Cikač, Šarić, Šarčević, Škalić, Grgić, Marko Andričić, Petar Andričić, Jezidžić, Udovčić, Dorić, Humbal. (Još su igrali: Raič, Iletić, Đurđević, Duvnjak). Trener: Ivica Gavran.

MLADOST (ĐS): Šakota, Bošković, Subašić, D. Svalina, Totić, Novoselić, Bojanović, Bikić, Barišić, Grbeša, Miro Svalina. (Još su igrali: Žulj, Vardić, Čutura). Trener: Ivan Denić.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here