Đakovački trećeligaš poražen od juniora Osijeka

0
1523

NOGOMETAŠI ĐAKOVO CROATIJE UPISALI PORAZ PROTIV JUNIORA OSIJEKA

 

OSIJEK (JUNIORI) – ĐAKOVO CROATIA 3:1 (1:1)

U drugoj pripremnoj utakmici Đakovčani su poraženi od juniora Osijeka rezultatom 3:1

 

Loše vrijeme i teški tereni poremetili su plan priprema mnogim klubovima pa tako i đakovačkom trećeligašu Đakovo Croatiji koji je danas, 6. veljače, odigrao tek drugu pripremnu utakmicu. Na umjetnoj travi osječkoga Gradskoga vrta juniori Osijeka bili su bolji od đakovačkoga trećeligaša rezultatom 3:1.

Đakovčani su bolje otvorili utakmicu jer su u ranoj fazi došli u vodstvo 1:0. Nakon prekršaja nad Jakićem, Mihael Pongračić bio je siguran realizator najstrože kazne. Do odlaska na odmor mladi Osječani izjednačili su na 1:1. U drugom poluvremenu bolju igri Osječani su okrunili s dva pogotka i zasluženom pobjedom 3:1.

U prvom poluvremenu za Đakovo Croatiju igrali su: Leko, Galičić, Bošković, Perković, Petričević, Hlišć, Efremovski, Jakić, Bionda, Burazin, Pongračić.

U drugom poluvremenu nastupili su: Leko, Barukčić, Stanušić, Kolak, Galičić, Stipanović, rajčević, Grgačević, Jakić, Burazin, Babić. Trener: Josip Milardović.

Đakovački nogometaši u subotu će odigrati svoju treću utakmicu, a u Đakovu će u 14:00 sati gostovati trećečigaš Bedem iz Ivankova.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here