Četiri nova igrača u Đakovo Croatiji!

0
2438

ĐAKOVAČKI NOGOMETNI TREĆELIGAŠ U ZAVRŠNICI PRIJELAZNOGA ROKA POJAČAO SVOJE REDOVE

Pomalo ispod radara u jeku prvenstvenih utakmica 12. kola Treće hrvatske nogometne lige Istok, prošla je vijest o novim igračima koji su u samoj završnici prijelaznoga roka stigli u HNK Đakovo Croatia. Trener Hrvoje Bušić na raspolaganju će imati četiri nova igrača.

Dominik Dubravac rođen je 6. travnja 1999. godine u Osijeku. Seniorski nogomet Dubravac je započeo igrati u ivankovačkom Bedemu da bi u sezoni 2019./20. otišao u Borac iz Kneževih Vinograda, član Međužupanijske nogometne lige Osijek-Vinkovci. U sljedećoj sezoni prelazi u drugoligaša BSK iz Bijeloga Brda da bi ovih dana došao u Đakovo Croatiju. Po vokaciji je bočni igrač.

                                         Dominik Dubravac (žuti dres)

Domagoj Damjanović u Đakovo Croatiju stigao je iz trećeligaša Belišća. Rođen je 21. prosinca 1996. godine u Osijeku. Nogometnu karijeru započeo je u Višnjevcu da bi zatim prešao u BSK iz Bijeloga Brda. Nakon jedne sezone (2016./17) prelazi u Čepin za kojega nastupa u sezoni 2017./18. Sljedeća stanica Domagoja Damjanovića je Belišće u kojemu je odradio dvije sezone. Od listopada 2020. godine postaje igrač Đakovo Croatije. Vezni je igrač.

                                                   Domagoj Damjanović

Lovro Pedić rođen je 14. travnja 2000. godine u Vinkovcima gdje je i započeo karijeru u HNK Cibalia. Nakon toga 2015. prelazi u Akademiji Krpan & Babić, a potom odlazi u NK

Čepin gdje se zadržao sve do 2020. godine. Od listopada ove godine postao je član HNK Đakovo Croatia. Vezni je igrač.

                                               Lovro Pedić (zeleni dres)

Viktor Paležnica rođen je 1. travnja 2002. godina u Doboju. Ovaj mladi igrač karijeru je započeo u NK Modriča da bi zatim prešao u juniore BiH premijerligaša Slobodu iz Tuzle. Trenutno je i član U – 18 reprezentacije Bosne i Hercegovine. Od listopada 2020. godine član je HNK Đakovo Croatia. Igra na poziciji stopera.

                                 Mladi BiH reprezentativac – Viktor Paležnica

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here