Dračičani ravnopravni u prvom poluvremenu, Đakovčani u završnici do pobjede!

0
821

PRIPREMNA UTAKMICA ĐAKOVAČKIH NOGOMETNIH KLUBOVA

DRAČICE – ĐAKOVO CROATIA 1:4 (1:1)

Nogometaši Dračica i Đakovo Croatije iskoristili su srijedu za odigravanje trening utakmice koja je, prema, viđenome, dobro došla i jednima i drugima. Trener Dračica, Šimo Živković, priprema svoju momčad za gostovanje u Koritni u kojoj očekuje pobjedu i nastavak borbe za prvo mjesto. Trener Đakovo Croatije, Hrvoje Bušić, izveo je drugu momčad s igračima koji su tijekom prvenstva manje igrali.

Na otvaranju utakmice đakovački trećeligaš dominirao je u prvih petnaest minuta igrajući visoki presing na što Dračičani nisu baš uspješno odgovorili. U 10. minuti u gužvi u dračičkom kaznenom prostoru najbolje se snašao Dino Burazin i zatresao protivničku mrežu. Nakon toga, Dračičani su uspostavili ravnotežu što im je donijelo i izjednačenje. Tadić je probio desnu stranu, ubacio loptu u kazneni prostor gdje glavom Marko Andričić pogađa đakovačku mrežu. Bio je to rezultat prvoga poluvremena.

U nastavku, oba trenera izvršila su nekoliko izmjena, a đakovački nogometaši pokazali su bolju fizičku pripremu te su preuzeli terensku inicijativu. Pogrešku dračičkoga braniča Tadića iskoristi je Ante Batinić, presjekao je loptu i iskosa s ruba kaznenoga prostora pogodio dračičku mrežu.

Prava mala majstorija mladoga đakovačkoga igrača. U samoj završnici, Đakovčani su potvrdili svoju pobjedu. S desetak metara topovskim udarcem Dino Burazin pogodio je gornji kut Zlatunićeve mreže. Pet minuta prije kraja Valentić je, nakon ubačaja s desne strane, dočekao loptu na drugoj stativi i pogodio suprotni kut za konačnih 4:1.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here