Dračice ili Ratar?

0
776

Iz kutka glavnih aktera – najava Kupa

U četvrtfinalu Kupa NS Đakovo igraju dvije momčadi koje su u odličnoj formi. Tko će proći u polufinala: Dračice ili Ratar. Utakmicu najavljuju Marko Andričić i  Mladen Barić.

Andričić: “O pobjedniku će odlučivati nijanse!”

DS: Uz dobar start u prvenstvu, pred vama je kup utakmica protiv Ratara iz Piškorevaca. I jedni i drugi ste, prema dosadašnjim rezultatima, u odličnoj formi. Što može riješiti pitanje pobjednika u srijedu?

  • Koliko gledam i pratim Ratar, stvarno su u dobroj formi. Također, oni su rang iznad nas te svakako dolaze s ambicijom prolaska dalje. Za nas mogu reći da jako naporno treniramo i da nas je trener Živković dobro posložio. Da bismo ostavili još bolji dojam u prvenstvu, nedostajalo nam je malo sreće u posljednjim minutama susreta, ali, sve u svemu, mi smo zadovoljni. Što se tiče pobjednika, vjerojatno će odlučivati nijanse; baš kao i na Memorijalnome turniru u Budrovcima kada smo slavili u zadnjoj minuti utakmice.

DS: Kup je uvijek nepredvidivo natjecanje. Priznajete li ulogu favorita gostima?

  • Kao što ste i sami rekli, kup je uistinu nepredvidivo natjecanje i onaj tko je favorit na papiru, ne mora to zaista biti. Mi igramo doma, pred svojim navijačima i sigurno ćemo biti neugodan protivnik Rataru.

DS: U srijedu ćete se susresti s nekadašnjim klupskim kolegom Mariom Kasom te bivšim trenerom Hrvojem Piplicom, hoće li biti kakvog popusta za njih ili postoji rivalitet?

  • Mario je odličan igrač i sigurno je njegov dolazak jako pridonio Rataru, a trener Piplica odlično radi svoj posao. Popusta sigurno neće biti: i oni i ja sigurno želimo izići kao pobjednici, a nakon susreta ostajemo jako dobri prijatelji, kao i dosada.

 

Barić: “Još pamtimo poraz u Budrovcima!”

DS: Kup utakmice uvijek su nepredvidiva bez obzira na rangove natjecanja. U čemu su prednosti Ratara u odnosu na Dračice?

  • Tako je, kup utakmice su uvijek zanimljive i nepredvidive što daju posebnu draž tom dijelu natjecanja tako da će nas i sutra očekivati uzbudljiva utakmica protiv ekipe Dračica. Prednosti Ratara u odnosu na Dračice? Teško je o tome, uvjeti su za sve isti, lopta je okrugla, vrijeme i teren kako nama tako i njima. Mislim da bi istaknuo samo prednost s obzirom igranja višeg ranga. No, ne smijemo zaboraviti kako su nas pobijedili na Memorijalu „Igor Kedačić“ u Budrovcima prije dva mjeseca, tako da pristupamo maksimalno ozbiljno sutrašnjem susretu.

DS: U dosadašnjim utakmicama, Ratar je u odličnoj formi. Četiri ste utakmice bez poraza. Hoće li tako biti i nakon srijede?

  • Da, u odličnoj smo formi. Dosta radimo, trudimo se, ginemo jedan za drugog tako da se sve to valjda vraća. Ostaje samo žal utakmice s Biljem jer smo “osvojili” bod iako smo dominirali cijelu utakmicu. No dobro, zadovoljni smo učinjenim do sada i ne planiramo na tome stati, tako da se nadamo da će tako ostati i nakon kup utakmice s Dračicama.

DS: U slučaju da dođe do kaznenih udaraca, tko bolje brani penale: Barić ili Cikač/Zlatunić?

  • Hahaha, gledajte, svatko ima nekakav svoj način branjenja kaznenih udaraca. Ja imam svoj, a tako imaju Cikač/Zlatunić svoj, ovisno tko bude branio u srijedu. Nema tu nekakve velike filozofije, malo “čitanje”, malo osjećaj, malo sreće i kome se to poklopi imat će više uspjeha.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here