Četvrtfinale kupa: Dinamo ili Omladinac?

0
718

IZ KUTKA GLAVNIH AKTERA

Srijeda je rezervirana za četvrtfinale Kupa Nogometnoga središta Đakovo. U Trnavi se sastaju domaćin Dinamo, hit dosadašnjega dijela prvenstva i županijski prvoligaš Omladinac iz Josipovca. Trnavčane drži entuzijazam i vjeruju u uspjeh dok Josipovčani imaju iskustva s obzirom da su prije početka prvenstva odigrali finale kupa protiv Mladosti iz Đakovačke Satnice. Tko je u prednosti doznat ćemo od aktera utakmice – Davora Tiborca i Josip Stuhlija.

Tiborc: “Želimo odigrati pravu, mušku utakmicu!”

DS: Dinamo je, unatoč visokom nedjeljnom porazu u Selcima, hit ovogodišnjeg prvenstva. Možete li u Kupu proći pored Josipovčana?

  • O Josipovcu ne treba puno pričati – jako su dobra i kvalitetna momčad s nekoliko odličnih pojedinaca. Možemo li proći dalje? Pa recimo da ako se postavimo i igramo kao u nekim dosadašnjim utakmicama u sezoni, mogli bismo ih namučiti.

DS: Dinamo je poznat kao momčad koja zabija puno golova. Mogli se i protiv Omladinca očekivati vaši golovi?

  • Da, ima utakmica u kojima smo uspjeli postići tri, četiri pa i šest pogodaka i to nas veseli. Naravno da ćemo se i u ovome susretu truditi stvoriti što više prilika te probati ugroziti protivnički gol. Što se tiče mojih osobnih golova, uvijek se trudim postići koji, ali mislim kako je važnije da momčad dobro igra i pobjeđuje, a manje je bitno tko na kraju postiže golove.

DS: U posljednje vrijeme, Dinamo ima dosta problema s izostancima pojedinih igrača. Može li se u srijedu očekivati kompletan Dinamo?

  • Upravo je to najveći problem naše momčadi: u dosadašnjih šest utakmica sezone, samo smo jednom uspjeli biti kompletni. Nažalost, i u srijedu ćemo krenuti u susret bez dva ili tri prvotimca, ali to nas neće spriječiti da probamo odigrati pravu mušku utakmicu.

Stuhli: “Zajedništvo nas drži!”

DS: U subotu ste teško stradali u Donjem Miholjcu. Je li prilika za popravni u kup utakmici u Trnavi?

  • Da, poraz u Donjem Miholjcu se dogodio i vrlo je neugodan, ali mislim da on svakako nije mjerilo naše igre niti razine spremnosti. Mi u srijedu svakako idemo po pobjedu!

DS: Dinamo je kao domaćin uvijek opasan protivnik što je pokazao u dosadašnjim utakmicama. Što može odlučiti pobjednika susreta?

  • Da, Dinamo je oduvijek bio čvrst domaćin i zasigurno nam neće biti lako, ali ponavljam, mi idemo po pobjedu. Omladinac je momčad koja ima širok spektar mladih igrača koji na terenu pokazuju kako se lako nose s ovom ligom te smatram da je to naša prednost za srijedu. Uz to, Omladinac je klapa – momčad koja do zadnjih trenutaka igra zajedno i to nas drži.

DS: Čini se da je ritam ove sezone zahtjevan. Koliko umor može utjecati na ishod utakmice?

  • Kao što sam spomenuo, imamo mnogo mladih kvalitetnih igrača, a i stvarno smo dobro pripremljeni za ovu sezonu pa mislim da nam umor ne bi trebao stvarati problem niti utjecati na ishod utakmice.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here