Obitelj Jambrec darovala selačke limače!

0
725

VRIJEDNA DONACIJA OBITELJI JAMBREC

Da još uvijek ima dobrih ljudi koji prepoznaju potrebe amaterskih klubova, potvrđuje primjer iz Đakovačkih Selaca. Kao i mnogi mještani sela, ali i ostalih krajeva, i obitelj Mire Jambreca potražila je sreću izvan Hrvatske. Naime, prije godine dane obitelj je otišla „trbuhom za kruhom“ u Njemačku kako bi osigurali egzistenciju. Međutim, stari kraj se ipak ne zaboravlja, a to je potvrdila upravo ova obitelj. Dolazeći na godišnji odmor i vraćajući se u selo, Miro Jambrec i njegov sin Josip poznat p nadimku Joco, sa sobom su povezli kompletnu opremu za limače selačkoga Omladinca (igrače rođene 2008. godine i mlađe). Ovoj vrijednoj donaciji pridružila se i firma Montaža lim Peje Petrovića.

U subotu, 8. kolovoza, na igralište u Đakovačkim Selcima održan je svojevrsni Dan nogometa u okviru kojega je upriličeno druženje roditelja i igrača – limača te veterana. Limači su toga dana odigrali dvije utakmice protiv vršnjaka Ratara iz Piškorevaca.

Tom prilikom otac Miro i sin Josip uručili su selačkim limačima opremu koja će im dobro doći pred predstojeće prvenstvo u Drugoj županijskoj nogometnoj ligi.

Lijepa gesta obitelji Jambrec koju svakako treba pozdraviti. U ime kluba darovateljima se zahvalio trener Božidar Farkaš koji je istaknuo da još uvijek postoje dobri ljudi.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here