Marošević i Udovčić za podjelu bodova!

0
390

PRVA PRIPREMNA UTAKMICA DRAČIČANA I PUNITOVČANA

DRAČICE – SLAVONIJA (P) 1:1 (0:1)

Na pomoćnom terenu Stadiona Croatia 1971. nogometaši Dračica i punitovačke Slavonije odigrali su prvu pripremnu utakmicu. Nakon sedmodnevnih priprema koje su odradile obje momčadi, po jedno poluvrijeme pripalo je svakoj momčadi. U prvom poluvremenu više od igre imali su nogometaši Slavonije koji su u 31. minuti golom Maroševića došli u vodstvo 1:0. Bio je to rezultat prvoga dijela.

U nastavku igre bolju igru Dračičani su okrunili pogotkom za izjednačenje. Strijelac za 1:1 bio je u 60. minuti Marijan Udovčić.

O prvoj pripremnoj utakmici trener Dračica Ivica Gavran rekao je: „Prva pripremna utakmica s teškim nogama, nakon istrčanih 20 kilometara u prvom tjednu, zadovoljila me je kao trenera, a vjerujem i gostujećega kolegu Uzelca. Rezultat nije bio u prvom planu već zadovoljiti želju igrača za loptom. Svakoj momčadi pripalo je po jedno poluvrijeme; prvo gostima, druga nama. Najvažnije je da nije bilo ozljeda, a mi u ponedjeljak nasavljamo s zacrtanim planom priprema kako bismo spremni dočekali nastavak prvenstva, zaključio je trener Gavran.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here