Marin Cicvarić za preokret!

0
683

KUŠEVČANI ODIGRALI JOŠ JEDNU PRIPREMNU UTAKMICU

TORPEDO – POLET 3:2 (1:1)

Nakon vikenda i memorijalnoga turnira na kojemu su Kuševčani bili domaćini, u srijedu su u večernjim satima odigrali još jednu pripremnu utakmicu želeći se što bolje pripremiti za prvenstvo u Međužupanijskoj nogometnoj ligi Osijek – Vinkovci.

                                         NK Torpedo Kuševac

Protiv županijskoga drugoligaša Poleta igrači trenera Gorana Uzelca upisali su pobjedu, ali do nje nisu došli nimalo lako. Domaćini su golom Stjepana Nikolića Kovačića poveli 1:0, ali su do kraja prvoga poluvremena Semeljčani izjednačili na 1:1. Strijelac je bio Ćosić.

Nastavak utakmice gosti su bolje otvorili i drugim pogotkom Ćosića došli u vodstvo 2:1. Ipak, u završnici utakmice, u kuševačkim redovima ukazao se Marin Cicvarić koji s dva pogotka preokreće rezultat na Torpedovu stranu.

Torpedo je igrao u sastavu: Lilić, Domagoj Kušević, Kopecki, Marin Cicvarić, Rajčević, Stjević, Stjepan Kušević, Nikolić Kovačić, Bešlić, Radoš, Labak. (Još su igrali: Lulić, Butor, Kovačević, Brdarić, Filip Cicvarić). Trener: Goran Uzelac.

 

Torpedo otvara na svom terenu protiv HAŠK Sokola

 

Na održanom plenumu klubova u Grabovcu doznali smo i raspored natjecanja. Prvenstvo počinje 22./23. kolovoza, a Kuševčani će u prvom kolu ugostiti novake u ligi – HOŠK Sokol iz Starih Jankovaca. Evo rasporeda utakmica Torpeda:

 

KOLO

DOMAĆIN

GOST

1.

TORPEDO

HAŠK SOKOL

2.

BORINCI

TORPEDO

3.

TORPEDO

GRABOVAC

4.

SLAVONAC (K)

TORPEDO

5.

TORPEDO

RADNIČKI (Ž)

6.

TORPEDO

RADNIČKI (M)

7.

VIŠNJEVAC

TORPEDO

8.

TORPEDO

ŠOKADIJA

9.

BORAC (KV)

TORPEDO

10.

TORPEDO

DILJ

11.

ZRINSKI (B)

TORPEDO

12.

TORPEDO

BORAC (B)

13.

OTOK

TORPEDO

14.

TORPEDO

MLADOST (ĐS)

15.

DARDA

TORPEDO

16.

TORPEDO

FRANKOPAN

17.

OLIMPIJA

TORPEDO

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here