HOŠK krenuo s pripremama, u nedjelju gostuju u Mandićevcu!

0
683

NOGOMETAŠI HOŠK-a KRENULI S PRIPREMAMA ZA NOVU SEZONU

Nogometaši HOŠK-a iz Gašinaca prošlu su sezonu uspjeli stabilizirati klub odnosno izbjeći grčevitu borbu za opstanak U prekinutom prvenstvu uzrokovanom corona virusom, u 14. kola Gašinčani s zauzeli 10. mjesto s 15 bodova ostvarivši četiri pobjede, tri remija i sedam poraza uz gol razliku 16:25. Treba priznati da je u završnici prvenstva HOŠK pomalo napustila i sreća jer su u nekim utakmicama nezasluženo ostali bez bodova.

Otišao Peša, stigla četiri juniora!

Trener Stjepan Milković protekli je vikend izvršio prozivku i prve treninge na kojima se redovito pojavljuje od 18 do 20 igrača. Ono što je u ovom trenutku poznato klub je napustio Peša koji je otišao u Ratar iz Piškorevaca. Gašinčani i dalje rade na pomlađivanju momčadi tako da su u klub stigla četiri juniora: tri iz Mladosti iz Đakovačke Satnice i jedan iz Đakovo Croatije. U klub su stigli: Zoran Kulić, Stjepan Ilijov, Dino Kusulja i Ivica Rac. Svi ostali igrači u odnosu na prošlu sezonu ostaju na raspolaganju treneru Milkoviću.

                             Trener Stjepan Milković prati rad svojih igrača

Nakon dvotjednih priprema Gašinčani će u nedjelju, 1. kolovoza odigrati prvu pripremnu utakmicu. Očekuje ih gostovanje u Mandićevcu gdje ih očekuje momčad Vinogradara, također člana Druge županijske lige.

O planu priprema trener Milković kratko je rekao: „Uspjeli smo se okupiti unatoč mnogim radnim obvezama naših igrača jer želimo ove godine potpuno spremni ući u prvenstvo. Naš cilj je jasan: od HOŠK-a želimo stvoriti stabilnog županijskoga drugoligaša koji će biti u gornjem dijelu tablice. Drugi naš cilj je pomlađivanje momčadi tako da smo u suradnji s Mladosti iz Đakovačke Satnice doveli tri juniora koji će kod nas stjecati neophodno iskustvo. Do početka prvenstva planiramo odraditi dvadeset treninga i odigrati dvije pripremne utakmice. Mislim da imamo igrački kadar koji može ispuniti naš cilj: plasman u gornji dio tablice, zaključio je trener Milković.

HOŠK otvara protiv Dračica

U prostorijama Nogometnog središta Đakovo održan je plenum klubova na kojemu je utvrđen i raspored natjecanja. Natjecanje kreće 16. kolovoza, a u ligi će nastupiti 15 momčadi. Uz prošlogodišnjih 14 novi županijski drugoligaš postao je Slavonac iz Preslatinaca. Nogometaši HOŠK-a prvenstvo otvaraju na domaćem terenu protiv Dračica, a zatim u drugom kolu očekuje ih gostovanje Forkuševcima.

U nastavku donosimo raspored utakmica NK HOŠK Gašinci:

 

KOLO

DOMAĆIN

GOST

1.

HPŠK

DRAČICE

2.

JEDINSTVO

HOŠK

3.

HOŠK

SLOGA

4.

BUDUĆNOST

HOŠK

5.

HOŠK

REKORD

6.

HAJDUK (ŠP)

HOŠK

 

 

 

7.

HOŠK

OMLADINAC (ĐS)

8.

RADNIČKI

HOŠK

9.

HOŠK

SLAVONIJA (B)

10.

DINAMO (TR)

HOŠK

11.

HOŠK

SLOBODAN

12.

HOŠK

VINOGRADAR

13.

POLET

HOŠK

14.

HOŠK

SLAVONAC (P)

15.

ŠOKADIJA

HOŠK

 

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here